Top 10 jocuri interactive in programul de nunta

Top 10 jocuri interactive in programul de nunta
Top 10 jocuri interactive in programul de nunta Top 10 jocuri interactive in programul de nunta Top 10 jocuri interactive in programul de nunta Top 10 jocuri interactive in programul de nunta Top 10 jocuri interactive in programul de nunta Top 10 jocuri interactive in programul de nunta Top 10 jocuri interactive in programul de nunta Top 10 jocuri interactive in programul de nunta Top 10 jocuri interactive in programul de nunta

Draga noastra mireasa, te pregatesti pentru experienta vietii tale: nunta! Este obligatoriu sa fie o receptie la care toti invitatii sa stea frumos pe scaune si sa manance? Sau vrei ca oaspetii tai sa se distreze la maxim si sa-si aminteasca de nunta ta pentru totdeauna. Adauga putina sare si piper evenimentului tau si surprinde-ti invitatii cu cateva jocuri hazlii. Iata si propunerile noastre:

1. Cheia inimii lui! Este un joc interactiv care testeaza cat de bine lucreaza mirele si mireasa in echipa. Ai nevoie de: o panglica suficient de lunga cat sa legi mirele, inconjurandu-l de cateva ori si o cheie obisnuita. Mirele sta in picioare si tine intre degete un capat al panglicii, cavalerii de onoare vor trebui sa lege mirele cu panglica, infasurand-o in jurul lui. La capat, unul dintre cavaleri va strecura cheia pe panglica. Mireasa va trebui sa plimbe cheia pe panglica, in jurul mirelui pana ce aceasta va ajunge in palma lui.

2. Cele mai bune sfaturi de nunta. Este un joc perfect pentru un eveniment intim, intre familie si prieteni. Fiecare invitat va primi cate o foaie si un pix. Task-ul lor? Vor trebui sa scrie cel mai bun sfat pentru o casnicie reusita, iar apoi sa dea coala mirilor. In anumite momente, mirii vor trebui sa citeasca cate un sfat, iar la final se vor oferi premii pentru: “Cel mai amuzant”, “Cel mai penibil” sau “Cel mai bun sfat”.

3. Sparge balonul! Jocul presupune ca mirele si mireasa sa prinda un balon umflat intre ei si sa incerce sa-l sparga, folosindu-si doar trupurile. Fara maini si fara picioare! Este foarte amuzant sa vedeti cat de eficienta este mireasa, printre faldurile rochiei de mireasa.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest