Top 10 idei originale in programul de nunta

Top 10 idei originale in programul de nunta
Top 10 idei originale in programul de nunta Top 10 idei originale in programul de nunta Top 10 idei originale in programul de nunta Top 10 idei originale in programul de nunta Top 10 idei originale in programul de nunta

Draga noastra, te pregatesti pentru experienta unica a vietii tale: nunta! Ai creat decorul de vis, ti-ai ales tematica si totusi... parca ceva lipseste. Ai mai fost si tu la cateva nunti la care invitatii se uitau plictisiti in farfurie, asteptand momentul taierii tortului. Nu vrei sa patesti la fel? Iata si propunerile noastre:

1. Cat de bine se cunosc mirii? Legati la ochi, mirii se asaza pe doua scaune, spate in spate, astfel incat niciunul sa nu vada ce face celalalt.. Fiecare dintre ei trebuie sa aiba cate un pantof: al lor intr-o mana si pantoful celuilalt, in cealalta mana. Domnisoara sau cavalerul de onoare pregateste, impreuna cu invitatii, 10-15 intrebari de genul: „Cine face cafeaua de dimineata?”, „Cine administreaza banii in casa?”, „Cine duce gunoiul?”. Raspunsul se da in acelasi timp de catre miri prin ridicarea pantofului faptasului. Scopul declarat al jocului este sa vezi cat de bine se cunosc cei doi, de fapt, un scop secundar este ca invitatii sa se distreze cat mai mult pe baza celor spuse de miri.

2. Nunta ca la Oscaruri! Ar fi interesant ca in sala nuntii sa existe o plasma imensa pe care sa ruleze in timpul nuntii, din cand in cand, filmulete scurte cu declaratii ale mirilor care multumesc apropiatilor ca s-au cunoscut, declaratii ale parintilor mirelui, ale nasilor sau ale prietenilor. Un documentar in imagini cu marturisiri inedite.

3. Olimpiada invitatilor! Se aliniaza 12 scaune unul langa altul. Se aleg 12 invitati voluntari cu varste diferite. Se da startul pentru ca fiecare voluntar sa aduca din sala un anumit obiect: o marturie, un servetel, o cravata sau un ceas. Fiecare trebuie sa revina pe scaunul lui rapid, caci dupa fiecare task se mai scoate cate un scaun sic el ramas pe afara, va fi eliminat. Ideea de baza: cu cat raman mai putini in joc, cu atat obiectele cerute trebuie sa fie mai greu de gasit. Spre exemplu: o moneda de 50 de bani, o forfecuta de unghii.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest