Top 10 cele mai bune domnisoare de onoare din filme

Top 10 cele mai bune domnisoare de onoare din filme
Top 10 cele mai bune domnisoare de onoare din filme Top 10 cele mai bune domnisoare de onoare din filme Top 10 cele mai bune domnisoare de onoare din filme Top 10 cele mai bune domnisoare de onoare din filme Top 10 cele mai bune domnisoare de onoare din filme Top 10 cele mai bune domnisoare de onoare din filme Top 10 cele mai bune domnisoare de onoare din filme Top 10 cele mai bune domnisoare de onoare din filme Top 10 cele mai bune domnisoare de onoare din filme

Domnisoarele de onoare sunt cele mai bune prietene si cele mai bune aliate ale unei mirese. Ele o vor ajuta pe aceasta cu orice are nevoie, ii vor oferi suport si sustinere morala in momentele dificile, asa cum ne-au aratat si urmatoarele domnisoare de onoare, cele mai bune dintr-o serie de 10 filme (sau seriale) romantice.

 

1. Charlotte, Samantha si Miranda din binecunoscutul serial "Sex and the City". Nu doar ca si-au ales singure rochiile de domnisoare de onoare (in culori puternice si diferite), dar cand mireasa lor avea probleme, cele trei domnisoare de onoare s-au declarat prezente si au preluat controlul asupra situatiei.

Charlotte, Samantha si Miranda din binecunoscutul serial

2. Isla Fisher in "Confesiunile unei shopaholice". Sigur, ati putea spune ca a avut momente cand nu a fost acolo pentru mireasa si nici nu a aratat prea mult respect rochiei de domnisoara de onoare, dar a trecut peste criza de personalitate si a fost acolo pentru prietena cea mai buna cand a contat cel mai mult.

3. Katherine Heigl in "27 de rochii", pentru spiritul entuziast si distractiv de care a dat dovada la toate nuntile la care a participat si pentru ca a fost alaturi de prietenele ei la fiecare nunta, gata sa le ajute si sa le motiveze.

Pagina 1/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest