Top 10: Trenduri pentru nunta in 2010

Top 10: Trenduri pentru nunta in 2010
Top 10: Trenduri pentru nunta in 2010 Top 10: Trenduri pentru nunta in 2010 Top 10: Trenduri pentru nunta in 2010 Top 10: Trenduri pentru nunta in 2010 Top 10: Trenduri pentru nunta in 2010 Top 10: Trenduri pentru nunta in 2010 Top 10: Trenduri pentru nunta in 2010 Top 10: Trenduri pentru nunta in 2010 Top 10: Trenduri pentru nunta in 2010

In fiecare an apar noi tendinte in materie de nunti, iar 2010 nu face exceptie. Pentru ca orice mireasa vrea sa aiba o nunta moderna, www.viitoaremireasa.ro ti-a pregatit cele mai tari 10 tendinte in materie de nunti.

1. Ceremonii in aer liber

Chiar si in lunile mai reci, majoritatea cuplurilor opteaza pentru o nunta in aer liber. Locatiile clasice: plajele, gradinile si foisoarele sunt extrem de populare in randul mireselor. Mai nou, mireasa moderna opteaza pentru o nunta la o piscina luxoasa, in baloane cu aer cald sau in paduri tropicale.

2. Logodne lungi

Astazi nu mai este o problema daca logodna depaseste termenul de 18 luni. Cuplurile asteapta cel putin inca doi ani dupa logodna, deoarece vor sa stranga bani pentru marele eveniment.

3. Invitatii de nunta texturale

Celebrul designer Monique Lhuillier remarca un trend care ia amploare: bucati, texturi si detalii din materialul rochiei sunt lipte sau redate pe invitatii. Se utilizeaza tehnica mimarii texturii si culorii rochiei de mireasa in invitatiile de nunta.

4. Rochii de mireasa off-white

Rochia de mireasa are acum toate nuantele calde, pentru ca o mireasa moderna se abate de la albul traditional. Ivory, in special cu detalii de cristale intr-un stil vintage, champagne sidefata sau albul diamant. Miresele mai indraznete tind pana la roz sau burgundy.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest