Cel mai bun moment pentru toast la nunta

 Cel mai bun moment pentru toast la nunta

Daca nu stii care este cel mai bun moment pentru toastul de la nunta, specialistii recomanda sa incluzi in programul de la receptie traditionalele urari pentru miri cat mai devreme posibil.

Cu cat se produce mai repede acest moment, cu atat invitatii vor fi mai receptivi. Important este ca toastul sa fie scurt si la obiect si sa fie sustinut doar de cei mai importanti nuntasi. Cel care tine primul toast la nunta este cavalerul de onoare. Acesta isi poate incepe discursul dupa ce se asigura ca toti invitatii stau la masa. Cavalerul de onoare este urmat de alte persoane dragi mirilor (parintii insurateilor, nasii, domnisoara de onoare).

De asemenea, mirii isi pot face urari intre ei, urmate de multumiri adresate parintilor si incheind discursul cu recunostinta fata de invitati.

Traditia toastului dateaza din vremea Greciei Antice, cand gazda ridica un pahar cu vin spunand celor prezenti: ”In sanatatea dumneavoastra!”

In zilele noastre, cel care ridica primul paharul (cavalerul de onoare) isi poate incepe urarea spunand: ”Vreau sa ridic un pahar in cinstea mirilor”.

Pentru momentul toastului, se obisnuieste ca mirii sa bea din pahare sau cupe frumos decorate. Paharele pot fi pentru miri, nasi, cavaler si domnisoara de onoare. Cei care vor sa sustina un toast original, pot incerca sa creeze un moment muzical.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest