Ponturi care fac inelul de logodna sa arate mai mare

 Ponturi care fac inelul de logodna sa arate mai mare

Atunci cand vine vorba despre alegerea de bijuterii mireasa, este absolut in regula sa recunosti ca uneori marimea conteaza, chiar daca nu vrei sa concurezi cu Kim Kardashian cin ceea ce priveste greutatea diamantului si pretul inelului de logodna.

Si totusi, orice femeie vrea sa se mandreasca cu inelul ei de logodna. Daca si tu esti o viitoare mireasa preocupata de marimea inelelor de nunta, exista o serie de optiuni care fac inelul de logodna sa arate mai mare.

Alegand verighetele potrivite, diamantele de la inelul de logodna vor fi puse intr-o lumina buna si vor parea mai mari. Iata ce tip de verighete trebuie sa cumperi pentru ca inelul de logodna sa straluceasca mai tare pe inelarul de la mana stanga.

Ia in considerare pietrele colorate
Diamantele clasice sunt cea mai populara alegere pentru inelele de nunta, dar pietrele colorate catiga in popularitate. Prin coloritul lor, acestea pacalesc ochiul si dau senzatia ca piatra din centrul inelului este mai mare. Pentru miresele care vor ceva mai discret, au de ales intre inelele de nunta in culori pale, cum ar fi roz, verde si albastru. Diamantele in culorile mentionate adauga o nota de dramatism bijuteriilor de mireasa fara a soca insa.

Separa verigheta de inelul de logodna dupa nunta
Daca inelul de logodna are un diamant mai mic, nu il purta pe acelasi deget cu verigheta pentru ca ii vei lua din stralucire. Poarta inelul de logodna pe mana dreapta si verigheta pe mana stanga. Astfel ambele bijuterii se vor vedea perfect fara ca una sa o eclipseze pe cealalta.

Inelul de logodna trebuie sa fie mai stralucitor decat verigheta de nunta
Pentru ca diamantul de la inelul de logodna sa fie cea mai mare piatra, opteaza pentru o verigheta subtire cu pietre mici, in loc de una groasa incarcata cu diamante.

Alege un set de bijuterii mireasa potrivit
Seturile de bijuterii mireasa sunt proiectate in asa fel incat sa scoata in evidenta inelul de logodna, ceea ce le face o alegere inteleapta. Verighetele curbate menite sa se poarte cu un inel de logodna specific evidentiaza inelul foarte bine. Acestea sunt facute de obicei sa se aseze chiar sub inelul de logodna, fara a-i pune in umbra piatra de la centru.

Curata regulat bijuteriile de mireasa
Curatarea regulata a pietrelor pretioase mentine diamantele spumante si le confera acestora o stralucire aparte. Cu cat diamantul este mai alb si mai stralucitor, cu atat inelul va arata mai bine pe mana ta, iar piatra va parea mai mare. Daca bijuteriile au un design complicat, iar murdaria se aseaza mai usor pe ele, acestea necesita o curatare profesionala de cateva ori pe an.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest