Tinerii milenari prefera cererile in casatorie traditionale

Tinerii milenari prefera cererile in casatorie traditionale

Tinerii milenari sunt suprinzatori de conservatori atunci cand vine vorba despre cererile in casatorie. Conform unui sondaj realizat in SUA pe un esantion de 2000 persoane, tinerii din generatia Millennials (supranumita si generatia Y) prefera de doua ori mai mult cererile in casatorie traditionale comparativ cu barbatii trecuti de 45 de ani.

Denumirea de tineri milenari este atribuita persoanelor cu varste intre 18 si 34 ani. Acestia considera ca este romantic sa faci o cerere in casatorie stand in genunchi. In schimb, in ceea ce priveste achizitionarea inelului de logodna, tinerii au obiceiuri moderne.

Foarte multi dintre ei inclina sa achizitioneze un inel de logodna online si ofera detalii in mediile sociale despre logodna lor, comparativ cu barbatii trecuti de 45 de ani care prefera magazinele clasice si sunt mult mai discreti fata de persoanele straine atunci cand furnizeaza date despre casatorie.

In sondajul respectiv, s-a mai constatat ca tinerii milenari nu au probleme in a lansa marea intrebare intr-un loc public, spre deosebire de oamenii trecuti de 45 de ani care obisnuiesc sa faca cererea in casatorie in particular.

In concluzie, desi tinerii milenari prefera cererile in casatorie traditionale, acestia adauga o nota personala momentelor importante. Cererea in casatorie poate avea loc oriunde, incepand cu un restaurant si terminand cu un cadru natural chiar pe varful muntelui sau langa malul marii.

O declaratie de dragoste sincera, un cadou original sau alta supriza venita impreuna cu inelul de logodna este un mod inspirat de a lasa o impresie de durata asupra persoanei iubite.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest