Ce este hot in materie de nunti si rochii de mireasa in 2015?!

 Ce este hot in materie de nunti si rochii de mireasa in 2015?!

Nu au un glob de cristal, dar expertii in materie de nunti au trasat deja tendintele pentru  si ne impartasesc ce este hot pentru anul in curs! 2015 este  un an romantic, dar cu un twist contemporan care va ramane in memoria tuturor celor care isi planifica sau participa la nunti!

In privinta stilului si al designului una dintre cele mai importante teme pentru anul acesta este cea country. Totusi nu iti doresti ca nunta ta sa fie un decor din filmele „Wild Wild West", asa ca adapteaza totul la ceea ce ti se potriveste si... la buget. Alege decorul rustic al unei pensiuni de munte sau cel al unei ferme de cai, decoreaza cu baloti de paie, flori de camp si realizeaza marturii legate cu piele. La o astfel de tema poti alege o rochie cu volane din dantela, si o croiala retro din colectia La Sposa, disponibila pe www.bellasposa.ro.

Daca stilul tau este relaxat si casual, festivalurile de muzica reprezinta o sursa importanta de inspiratie in acest an. Imagineaza-ti o nunta in aer liber cu atmosfera de picnic, culori festive si elemente din anii '70. Asta nu inseamna ca se va transforma intr-o nunta hippy, in care mirele va trebui sa poarte pantaloni evazati, iar invitatii tinute care amintesc de Woodstock, ci intr-o atmosfera in care cuvantul de baza este „peace and love".

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest