4 tendinte de nunta valabile pentru 2017

4 tendinte de nunta valabile pentru 2017

In lumea nuntilor, lucrurile se schimba constant, dar exista si tendinte care se pastreaza de la un an la altul, in timp ce altele dispar. Daca vrei sa iei pulsul ultimelor schimbari in materie de nunti, afla ce ar trebui sa faci in 2017 in calitate de viitoare mireasa.

David Tutera a spus pentru Brides.com ce schimbari i-ar placea sa vada la nuntile din 2017, recomandand in acelasi timp cateva tendinte pentru miresele de anul viitor.

Combinatii creative cu accente metalice si alb
Tutera crede ca amestecul de nuante metalice si de alb va predomina la nuntile din 2017, fara sa ia in calcul auriul si argintiul stralucitor. Accentele luminoase de alb si metalic pare o combinatie desprinsa din Rai, iar aceasta combinatie eterica va oferi un vibe contemporan oricarei nunti urbane. Pentru un decor classy si la moda, combina aceasta paleta cromatica cu detalii industriale si moderne.

Stai aproape de mire pe toata durata petrecerii
Indiferent de tema nuntii si de tendinte, ramai conectata la sotul tau pe toata durata nuntii. Mirii isi pot intampina invitatii impreuna. Fiind bagati in seama atat de mire, cat si de mireasa, invitatii nu se vor simti dati la o parte de gazdele lor.

Incorporeaza hartia in decor
In acest mod, iti poti pastra amintirile de la nunta mult timp, fara ca acestea sa se deterioreze asemeni florilor naturale sau decorului de pe tortul de nunta. Hartia nu se mai foloseste doar la realizarea invitatiilor de nunta, ci aceasta este utilizata intr-o multime de moduri creative si practice pentru decorul de la nunta.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest