Stripperul, un must-have la petrecerea burlacitelor

Stripperul, un must-have la petrecerea burlacitelor
Stripperul, un must-have la petrecerea burlacitelor  Stripperul, un must-have la petrecerea burlacitelor  Stripperul, un must-have la petrecerea burlacitelor  Stripperul, un must-have la petrecerea burlacitelor  Stripperul, un must-have la petrecerea burlacitelor  Stripperul, un must-have la petrecerea burlacitelor  Stripperul, un must-have la petrecerea burlacitelor  Stripperul, un must-have la petrecerea burlacitelor  Stripperul, un must-have la petrecerea burlacitelor

Pentru ziua nuntii te-ai pregatit luni intregi. Dupa atata epuizare urmeaza cireasa de pe tort: petrecerea burlacitelor! E vremea ca mireasa sa se relaxeze si sa aiba parte de cele mai incendiare clipe inainte de casatorie! Girls just want to have fun”

Te intrebi cum sa petreci aceasta seara magnifica? Vrei ceva mai distractiv si nu doar o petrecere in pijama sau o simpla noapte in club? Ce-i drept, seara poate incepe cuminte la restaurant, dar e poate sa continue cu vizite in multe baruri si cluburi. Mireasa nici nu trebuie sa stie ce-o asteapta! Inainte de toate, trebuie sa te gandesti ce fel de petrecere va fi: una numai intre fete, care se lasa cu stripperi, shoturi de tequila si batai cu frisca sau una mai linistita, la care participa si mama miresei sau alti invitati mai... seriosi.

 

Noi recomandam prima varianta. Totusi, organizatoarele, de obicei domnisoarele de onoare, trebuie sa aiba in vedere si ce isi doreste mireasa! De exemplu, unele femei considera ca este umilitor sa fie asaltate de stripperi si nu isi doresc asta la petrecerea lor.

Pagina 1/8

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest