Scapa de stres in ziua nuntii

 Scapa de stres in ziua nuntii

Multe mirese uita sa se bucure de cea mai frumoasa zi din viata lor, lasandu-se coplesite si chiar depasite de pregatirile dinaintea nuntii. Nu lasa acest eveniment sa treaca fara a te simti cu adevarat cea mai fericita femeie din lume!

Iata mai jos cum poti evita stresul din ziua nuntii:

1. Ia o pauza, respira si gandeste limpede:  De fiecare data cand ai senzatia ca nu mai poti, ca timpul nu mai are rabdare cu tine sau ca sortii sunt impotriva ta, opreste-te din orice activitate, respira adanc si gandeste-te la voi doi, la cum v-ati intalnit, la lucrurile frumoase care va leaga si pe care le-ati cladit impreuna. Vei observa ca micile detalii legate de nunta vor pali in fata atator amintiri frumoase si trainice avute cu partenerul de viata. Nunta este o petrecere intre prieteni, ca oricare alta, la care voi doi urmeaza sa straluciti. Si o veti face oricum, pentru ca va iubiti.

2. Petrece timp in aer liber sau cu prietenii – Inainte de orice mare eveniment din viata ta, mai ales inaintea nuntii, este esential sa petreci cu cei dragi si sa te plimbi in natura ca sa te simti plina de energie si eliberata de orice griji. Nu te vei mai simti singura cand esti intre prietene si, o data ce le vei povesti despre temerile tale, vei scapa de toate gandurile negative si de tensiunea acumulata in timp.

3. Fa miscare - Indeletniceste-te cu activitatea fizica preferata si du-te cel putin de doua ori pe saptamana la sala de sport, la cursuri de yoga, dans, aerobic sau chiar la alergat prin parc. Astfel, corpul tau va produce endorfine si serotonina, niste hormoni responsabili cu buna dispozitie. Aceste activitati te vor elibera de orice stres si vei vedea lucrurile mai clar.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest