Ce sa faci daca domnisoara de onoare nu se intelege cu cavalerul de onoare?

Ce sa faci daca domnisoara de onoare nu se intelege cu cavalerul de onoare?

Una dintre cele mai delicate situatii in care se poate afla o viitoare mireasa este atunci cand apar neintelegeri intre principalii invitati de la nunta si anume domnisoara de onoare si cavalerul de onoare.

Daca acest conflict este unul major sau doar o copilarie depinde doar de cei implicati. Mireasa poate rezolva problema numai daca invitatii principali de la nunta, respectiv cea mai buna prietena a miresei si unul dintre cei mai buni prieteni ai mirelui incearca sa ajunga la un acord.

Iata ce poti face in aceasta situatie pentru a impaca spiritele inainte de nunta:

Afla ce anume se intampla intre ei
Pune-i fata in fata si intreaba-i direct de ce nu se inteleg. Daca domnisoara de onoare si cavalerul de onoare nu pot gasi un motiv anume, inseamna ca pur si simplu nu se agreeaza. In aceasta situatie urmeaza intrebarea: vor incerca ei macar la nunta sa se poarte civilizat de dragul mirilor?

Spune-le cum te simti din cauza lor
Incearca sa le explici celor doi modul in care te afecteaza antipatia dintre ei. Daca nu incearca sa se impace dupa un timp, intreaba-te in ce masura prietena ta merita sa fie numita domnisoara de onoare. Ceva similar poti gandi si despre cavalerul de onoare.

Incearca o reconciliere
Propune-le sa mearga la cina ca sa incerce sa isi rezolve problemele fata in fata. Aceasta este o modalitate buna de a-i face sa socializeze. In acest fel vei vedea daca cei doi sunt capabili sa relationeze in viitorul apropiat sau sunt la cutite, iar relatia dintre ei nu poate fi remediata.

Fii sensibila si intelegatoare
Este un subiect dificil de manevrat, dar ascultand argumentele fiecarei parti vei lua o decizie legata de ziua nuntii tale. In functie de complexitatea problemei, cei doi se vor impaca sau nu la timp pentru nunta. In cazul in care sunt fosti iubiti, nu iti pune mari sperante ca se vor stradui sa faca pace daca relatia lor s-a terminat urat,

Astfel de neintelegeri pot sa apara chiar si intre domnisoara de onoare si logodnicul tau. Daca vrei sa vezi cum sa actionezi in acest sens, citeste si Ce poti face daca logodnicul si cea mai buna prietena a ta nu se inteleg?

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest