Sfaturi pentru alegerea rochiei de mireasa perfecte

Sfaturi pentru alegerea rochiei de mireasa perfecte

Lasand la o parte faptul ca te casatoresti cu alesul inimii tale,  rochia de mireasa este unul dintre cele mai importante aspecte din ziua nuntii tale.

Vrei sa arati uimitor si sa te simti confortabil in rochia ta de vis? Atunci citeste cateva sfaturi utile care te vor ajuta sa iti gasesti rochia de mireasa perfecta.

Incepe cautarile devreme
Incepe cautarea rochiei de mireasa de indata ce poti face acest lucru. Ideal ar fi sa cauti rochia imediat cum ati fixat data nuntii, Tinuta miresei nu este un aspect ce poate fi lasat la voia intamplarii, mai ales ca rochia trebuie ajustata dupa dimensiunile miresei si chiar confectionata integral, daca este pe comanda.

Compara preturile, stilurile si modelele
Unul dintre mortivele pentru care trebuie sa cauti din timp rochia de mireasa perfecta este faptul ca trebuie sa alegi tinuta de nunta dupa anumite criterii. Doar avand timp la dispozitie poti sa faci o cautare amanuntile si sa descoperi mai multe modele. Probeaza rochiile care iti plac si daca vrei un model pe comanda, alege materialele, accesoriile si culoarea rochiei.

Nu te opri la prima rochie pe care o probezi
Este posibil sa iti placa un anumit tip de rochie, dar pana nu incerci mai multe stiluri nu ai de unde sa stii care va fi aleasa. Deci continua sa cauti fara sa te entuziasmezi prea tare de la prima rochie pe care o vezi. Tinand cont de sfaturile specialistilor, vezi mai intai ce model te avantajeaza dupa forma corpului tau si dupa inaltime.

Varietatea conteaza
Incearca toate stilurile de rochii potrivite pentru silueta ta,  astfel incat sa iti faci o impresie clara despre rochia potrivita. S-ar putea sa ramai surprinsa cand vei descoperi cate stiluri ti se potrivesc.

Nu uita de buget
Mai ales in aceste vremuri dificile cand fiecare banut conteaza, daca ai un buget limitat, incearca sa nu il depasesti atunci cand iti alegi rochia de mireasa. Cauta-ti rochia de la un salon de moda cu preturi accesibile sau pur si simplu vaneaza reducerile de pret.Incearca o alternativa la ieftina la rochia pe care ai pus ochii si sigur vei gasi ceva potrivit.

Documenteaza-te
Poate nu ai idee ce materiale sunt de calitate sau ce inseamna rochia de mireasa in linie A, dar poti afla toate aceste lucruri de pe site-urile de specialitate, unde exista galerii foto cu sute de rochii de mireasa.

Nu asculta opnia cunostintelor
Daca nu au idee despre rochiile de mireasa care se poarta in acest moment, nu cunosc stilurile, preturile si nici macar nu au participat recent la o nunta, incearca sa nu urmezi sfaturile celor dragi atunci cand iti alegi rochia de mireasa. Tu esti cea care o imbraca si stii mai bine ce ti se potriveste.

Poti inchiria rochia de mireasa
Daca nu esti sentimentala si vrei sa reduci cheltuielile de nunta, alege sa inchiriezi rochia de mireasa si vei iesi mai ieftin.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest