Reguli de eticheta pentru viitoarele mirese: iata cum se alege rochia mult visata

Reguli de eticheta pentru viitoarele mirese: iata cum se alege rochia mult visata

Exista 4 reguli de eticheta atunci cand vine vorba de cumpararea rochiei de mireasa, iar daca ai fost ceruta in casatorie si ati stabilit data nuntii, aceste sfaturi de la experti sunt pentru tine.

Probabil stii deja ca nu trebuie sa iti achizitionezi rochia de mireasa inainte de a selecta locatia de nunta. In functie de formalitatea evenimentului, de tema nuntii, dar si de preferintele personale, iata care sunt cele patru reguli de eticheta de care trebuie sa iti amintesti dupa ce ai intrat intr-un salon destinat viitoarelor mirese:

Inainte de toate, programeaza-te
Majoritatea saloanelor cu rochii de mireasa solicita viitoarelor mirese sa isi faca o programare inainte sa le treaca pragul, fara sa poarte diverse produse de ingrijire sau cosmetice. Programarea se face cu cel putin cateva saptamani inainte de proba, astfel incat viitoarele mirese sa beneficieze de sfatul unui consultant.

Incearca sa fii politicoasa si sa nu le deranjezi pe celelalte fete care probeaza rochiile de mireasa
Poate ca probezi deja a cincea rochie de mireasa care nu iti place si iti vine sa iti strigi nemultumirea. Incearca sa te calmezi, pana la urma vei gasi ceea ce cauti, dar exprima-te in termeni politicosi fara sa le deranjezi pe celelalte viitoare mirese. Fa tot posibilul sa nu strici rochiile pe care le probezi atunci cand le imbraci sau le dai jos. Rochiile care iti displac isi vor gasi cu siguranta posesoarele.

Poarta un machiaj discret sau renunta la el definitiv
Atunci cand probezi rochia de mireasa trebuie sa ai mare grija sa nu o patezi cu ruj, cafea sau alte produse. Aminteste-ti ca fiecare rochie din salon este intr-un singur exemplar, iar furnizorul nu va putea sa iti aduca alt model similar in aceeasi masura in aceeasi zi. In plus, daca deteriorezi o rochie, poti fi taxata pentru acest lucru.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest