Ponturi care te ajuta sa iti alegi rochia de mireasa perfecta

Ponturi care te ajuta sa iti alegi rochia de mireasa perfecta
Ponturi care te ajuta sa iti alegi rochia de mireasa perfecta Ponturi care te ajuta sa iti alegi rochia de mireasa perfecta Ponturi care te ajuta sa iti alegi rochia de mireasa perfecta Ponturi care te ajuta sa iti alegi rochia de mireasa perfecta Ponturi care te ajuta sa iti alegi rochia de mireasa perfecta Ponturi care te ajuta sa iti alegi rochia de mireasa perfecta Ponturi care te ajuta sa iti alegi rochia de mireasa perfecta Ponturi care te ajuta sa iti alegi rochia de mireasa perfecta Ponturi care te ajuta sa iti alegi rochia de mireasa perfecta

Fie ca ai visat la rochia de mireasa de cand erai o scolarita si stii din ce materiale ar trebui sa fie realizata pana la ultimul detaliu, fie ca nu ti-a trecut niciodata prin cap ce rochie ti s-ar potrivi, daca esti pe punctul sa te mariti, citeste cateva ponturi pentru a gasi rochia de mireasa perfecta.

Alegerea rochiei de mireasa poate fi un lucru stresant, mai ales daca ai un buget limitat pentru tinuta de nunta. Adeseori, rochia de mireasa este cea mai scumpa tinuta de gala pe care o femeie o imbraca vreodata, drept pentru care este dificil sa investesti intr-o piesa vestimentara pe care o vei purta doar cateva ore. Pe deasupra, rochia de mireasa trebuie sa faca parte din tematica nuntii, indiferent ca petrecerea organizata este una la castel sau se desfasoara pe plaja.

Si in sfarsit, exista mirese care opteaza pentru doua rochii: una pentru ceremonia religioasa si o a doua pentru receptia de nunta.

Dupa ce ti-ai ales materialele din care sa fie confectionata (tulle, organza, voal de matase, dantela) si forma rochiei (linie A, stil sirena, stil printesa, tunica), probeaza mai multe modele de rochii, mai ales ca aceasta va aparea in albumul de nunta, iar in ziua cea mare toti ochii vor fi atintiti asupra ta.

Inainte de a lua decizia finala, incearca sa vezi daca rochia dorita iti ofera libertatea de miscare dorita, astfel incat sa te simti bine pe ringul de dans.

Posibilitatile de a alege rochia de mireasa perfecta par nelimitate, de aceea, daca te simti coplesita de tot ce implica organizarea unei nunti, iti oferim cateva sfaturi esentiale pentru alegerea rochiei de mireasa perfecte.

Pagina 1/11

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest