Tradarea in viata. Cum sa iti revii dupa aceasta experienta?

Tradarea in viata. Cum sa iti revii dupa aceasta experienta?

In viata poti fi tradata de familie, prieteni, colegi si alte cunostinte. Atunci cand ai incredere neconditionata in cineva apropiat, iar persoana respectiva iti inseala asteptarile, s-ar putea sa ai un soc, insa, cu timpul, trebuie sa iti revii dupa aceasta experienta negativa si sa mergi inainte.

Indiferent ca te-a tradat iubitul sau alta persoana importanta din viata ta, cert este ca sentimentele ti-au fost ranite si trebuie sa inveti sa gestionezi situatia obiectiv. Daca nu gasesti o solutie sa iesi din impas cat mai repede, tradarea poate avea repercursiuni negative asupra psihicului tau.

Iata cateva sfaturi care te ajuta sa iti revii dupa aceasta experienta neplacuta.

1. In primul rand, nu te culpabiliza
Adeseori o femeie tradata in dragoste se intreaba cat de oarba a putut sa fie incat nu a observat ce fel de om este persoana de langa ea. Dupa ce iti revii dupa soc si analizezi situatia la rece, incearca sa fii blanda cu tine insati si sa nu te culpabilizezi pentru ce s-a intamplat. Viata nu este intotdeauna roz, asa ca nu te astepta ca sinceritatea sa fie caracteristica principala a celor pe care ii cunosti.

Aducandu-ti reprosuri tie insati, nu vei ajuta pe nimeni, asa ca treci mai departe peste intamplarile nefericite si invata din greseli pentru ca data viitoare sa nu te mai arzi.

2. Nu pune la suflet fiecare experienta negativa
Viata este un sir lung de experiente placute si mai putin placute. Disecand firul in patru, nu vei mai avea timp sa te bucuri de viata. Incearca sa acorzi o mai mare importanta prezentului si viitorului, in loc sa te invinovatesti la nesfarsit pentru ceea ce s-a intamplat candva. Fiecare moment conteaza, asa ca nu te mai framanta analizand la nesfarsit greselile trecutului, ci schimba doar ce poate fi corectat.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest