Secretul unei casnicii fericite

Secretul unei casnicii fericite

Casatoria simbolizeaza uniunea dintre doua suflete si reprezinta o relatie bazata pe iubire, incredere, respect si devotament reciproc. Insa, pentru ca o casnicie fericita sa dureze o viata intreaga, juramintele din ziua nuntii nu sunt suficiente.

Conform psihologilor, o casnicie reusita are toate sansele sa dureze daca cei doi parteneri de cuplu isi accepta jumatatea asa cum este. Acest lucru inseamna ca cei doi soti trebuie sa accepte faptul ca partenerul de viata este o fiinta umana inzestrata cu calitati si defecte si de aceea  nu trebuie sa pretinde celuilalt ceva ce nu poate sa ofere. In alta ordine de idei, cea mai mare provocare intr-o casnicie moderna sunt pretentiile exagerate, cum ar fi dorinta ca partenerul de cuplu sa castige mai multi bani, sa aiba o masina mai frumoasa, sa se ocupe mai mult de casa etc.

Alte lucruri care garanteaza o casnicie fericita sunt:

Comunicarea: Indiferent de probleme, viata in doi inseamna depasirea oricarui obstacol impreuna. Atunci cand ceva nu merge conform planurilor, nu este firesc ca unul dintre soti sa arunce vina asupra celuilalt, ci sa comunice deschis pentru a gasi rezolvarea la cele mai apasatoare lucruri care le umbresc fericirea.

Viata intima reusita: Iubirea trupeasca este ingredientul care condimenteaza orice mariaj implinit. In lipsa relatiilor intime, partenerul de cuplu devine frustrat si in cele din urma se va refugia in bratele altcuiva.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest