Ce se intampla cu corpul tau dupa ce te casatoresti?

Ce se intampla cu corpul tau dupa ce te casatoresti?

Daca nu stiai, in corpul tau se produc anumite schimbari dupa ce te casatoresti, iar unul dintre efectele pozitive ale casatoriei este legat de sanatatea inimii. Un mariaj fericit reduce riscul bolilor de inima, spun cercetatorii americani.

Aceasta veste buna este un motiv in plus pentru cuplurile implicate intr-o relatie sa faca pasul cel mare si sa planifice data nuntii.

Un partener de viata stabil te ajuta sa ai o inima sanatoasa si te fereste de bolile cardiovasculare in proportie de 5%.

Cuplurile casatorite se ajuta reciproc sa manance mai bine, sa faca miscare, sa evite fumatul sau alcoolul, iar bunele obiceiuri practicate in doi reprezinta o adevarata binecuvantate pentru sanatatea corpului.

In caz de nevoie, sotiile isi indeamna partenerii sa efectueze vizite medicale regulate, lucru care este de asemenea benefic pentru cei casatoriti.

Studiul a fost intocmit de cercetatorii de la centrul medical Langone al Universitatii din New York. Prin intermediul acestuia s-a stabilit ca relatia dintre casatorie si cota mai mica de boli vasculare este mai pronuntata pentru cuplurile mai tinere de 50 de ani.

Cuplurile casatorite se bucura in general de o sanatate fizica si mintala mai buna comparativ cu oamenii singuri, iar cei care au o casnicie solida simt un sprijin in partener, lucru care ii fereste de stres. Prin urmare, expresia la bine si la greu are sens pentru cei casatoriti

Sursa: www.aol.com

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest