6 schimbari majore pentru tineri dupa nunta

6 schimbari majore pentru tineri dupa nunta

Te simti coplesita de noile schimbari la care trebuie sa le faci fata dupa nunta? Acum, cand luna de miere a luat sfarsit si trebuie sa te porti ca o femeie maritata, o data cu schimbarea statutului social si a numelui de familie, mai sunt si alte lucruri care s-au schimbat in viata ta.

O lista cu principalele schimbari majore carora trebuie sa le faca fata tinerii casatoriti dupa nunta sigur ti-ar fi de folos.

1. Trecerea de la domnisoara la doamna
O data ce ai inceput sa porti numele proaspatului tau sot, in loc de domnisoara, ai devenit doamna cu acte in regula. Fii mandra de acest lucru si obisnuiteste-te cat mai repede cu noul nume de familie.

2. Pastreaza rochia de mireasa curata
Rochia de mireasa este o dulce amintire pentru orice femeie maritata cu o fire romantica. Mergi cu rochia de mireasa la curatatorie pentru ca profesionistii stiu ce solventi sa foloseasca, astfel incat tesatura sa nu fie atcata de acizi si alte substante periculoase. Daca nu esti sentimentala, rochia de mireasa poate fi vanduta dupa nunta.

3. Schimbarea numelui in acte
De la cartea de identitate la pasaport si permis de conducere, noul tau nume poate fi schimbat inclusiv pe Facebook. Nu uita nici de actele bancare, iar daca esti o doamna romantica si vrei ca initialele numelui tau sa apara inclusiv pe lenjeriile de pat, brodeaza literele numelui tau pe fetele de perna.

4. Scrisori de multumire pentru invitatii de la nunta
Poate este o simpla formalitate, dar va fi apeciat gestul tau de catre invitatii care au acceptat sa ia parte la nunta. Trimite-le un scurt mesaj de multumire si semneaza-te cu noul tau nume. Daca iti este greu sa scrii de mana un mesaj personalizat, printeaza-l la calculator, dar semneaza la final biletul de multumire folosind un stilou.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest