Afla cand este necesar sa iti implici mama in organizarea nuntii

Afla cand este necesar sa iti implici mama in organizarea nuntii

Sunt o multime de cupluri care isi planifica nunta fara sa apeleze la sfaturile familiei. Daca mama ta iti este cea mai buna prietena, ar fi frumos sa ii ceri sfatul atunci organizezi nunta. Te-ar putea scuti de cateva cheltuieli in plus, iar cu ajutorul ei iti poti stabili si lista de invitati.

In mod traditional, mama miresei isi ajuta fiica sa ia cele mai bune decizii in ceea ce priveste organizarea nuntii. Afla cand este necesar sa iti consulti mama in organizarea nuntii si cum te poate ajuta ea cu cele mai bune sfaturi. Iata trei exemple in acest sens.

1. Roag-o sa te ajute cu lista de invitati
Mama ta stie pe cine din familie trebuie sa inviti si pe cine nu. Daca sunt rude care nu au mai dat nici un semn de viata de ani de zile, poti sa le tai de pe lista de invitati fara regrete. Cu cat lista de invitati este mai scurta, cu atat vei plati mai putine tacamuri la masa de la receptie

2. Mama te poate ajuta cu decorul de la nunta
Daca ai nevoie de un decor retro sau vrei sa folosesti amintiti de familie pentru mese, roag-o pe mama ta sa iti imprumute mai multe fotografii sau alte obiecte care iti aduc aminte de cele mai fericite momente din perioada copilariei. Avand la dispozitie obiecte de recuzita gratuite, vei economisi bani pentru decor.

3. Cine ar trebui sa tina un toast la receptie
Chiar daca parintii tai sunt despartiti, ofera-le posibilitatea sa spuna pe rand ce au de zis. Daca mamei tale nu ii place sa faca o urare in public, spune-i ca este in regula daca iti transmite un mesaj din inima scris, pe care sa il pastrezi ca amintire.

Sursa: Brides.com

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest