Criterii esentiale pentru alegerea locatiei de nunta

Criterii esentiale pentru alegerea locatiei de nunta

Locatia de nunta nu se alege la intamplare, ci este selectata dupa anumite criterii cum ar fi: tipul locatiei (clasica, de lux, specificul ei), tarifele practicate, amplasarea intr-o anumita zona (un cartier select, spre exemplu), respectiv recomandarile prietenilor. Desi multi dintre clienti isi doresc lux si servicii profesionale ireprosabile la pretul mic, raportul calitate-pret este esential pentru alegerea restaurantului perfect.

Numarul de invitati si zilele in care locatia nu este ocupata sunt alti factori importanti pentru alegerea locatiei de nunta. Dar, haideti sa vedem care sunt cele cinci criterii esentiale pentru alegerea restaurantului de nunta:

Lista cu invitati
Tinand cont de numarul de invitati si de numarul de la locul de mese, atunci cand selectezi un anumit salon de evenimente, trebuie sa stii cu aproximatie cati dintre oaspetii prezenti vor participa, astfel incat sala de receptie sa fie incapatoare. In alta ordine de idei, cum numarul participantilor se modifica chiar si cu 30%, este recomandat sa semnezi un contract cu un numar mai mic de invitati decat cel stabilit la inceput.

Experienta personalului
Un staff cu experienta indelungata stie sa gestioneze orice situatie neprevazuta care poate sa apara pe parcursul evenimentului.

Pretul corect
Tarifele prea mici sunt adesea inselatoare deoarece in spatele lor se ascund diverse taxe neprecizate la inceput. Ca sa nu te inseli, pune-i pe reprezentantii locatiei sa treaca in contract suma completa care include meniul, aranjamentul salii si toate serviciile solicitate de care se ocupa locatia. Cunoscand pretul total, vei stii daca vrei sa semnezi sau nu contractul.

Meniul ideal
Degustarea preparatelor inainte de nunta trebuie sa fie prevazuta in contract. Conteaza mult aromele, dar si prospetimea alimentelor folosite la pregatirea preparatelor culinare servite in timpul receptiei.

Pachet de servicii complet
Cu cat pachetul de servicii este mai complet, cu atat organizarea petrecerii devine mai relaxanta. Lasa specialistii sa pregateasca decorul salii, aranjamentele florale, candy- bar-ul si chiar muzica. In acest fel ai timp mai mult sa te ocupi mai mult de propria persoana, de logodnicul tau sau de luna voastra de miere.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest