5 lucruri pe care mireasa nu trebuie sa le spuna domnisoarelor de onoare

5 lucruri pe care mireasa nu trebuie sa le spuna domnisoarelor de onoare

Pentru ca organizarea nuntii este stresanta, niciodata nu se stie ce lucruri jignitoare ar putea sa spuna o viitoare mireasa la adresa prietenelor ei cele mai bune care ii sunt domnisoare de onoare. Desi in mod obisnuit majoritatea femeilor care urmeaza sa imbrace rochia de mireasa nu intentioneaza sa fie nepoliticoase ori sa adopte un limbaj agresiv, sunt momente cand isi pierd cumpatul si spun ceva regretabil.

Deci, inainte sa lasi vreun cuvant regretabil sa iti scape de pe buze, iata cinci lucruri asupra carora trebuie sa reflectezi si sa nu le spui vreodata domnisoarelor tale de onoare:

Daca imi erai cu adevarat prietena, ai fi gasit o cale
Prin aceste cuvinte, mireasa incearca sa isi manipuleze prietena folosindu-se de o arma verbala si anume agresivitatea in forma ei pasiva. Indiferent in ce context este folosita aceasta expresie, nu o lasa sa iti iasa din gura in timp ce organizati nunta impreuna. Chiar daca nu poate sa te insoteasca la cumparaturi sau la probarea rochiei de mireasa, cu siguranta are niste motive bine intemeiate, asa ca nu o invinui.

Ce poate fi mai important decat nunta mea?
Una dintre domnisoarele tale de onoare este ocupata exact cand aveai mai multa nevoie de ea? Las-o sa iti explice despre ce este vorba si nu sari la atac pentru ca are alte responsabilitati. Aceasta afirmatie suna egoist, ca si cum numai problemele tale sunt importante, insa domnisoarele de onoare au propriile vieti, familii, job si atributii. Prin urmare, incearca sa te pui in locul ei si vei intelege de ce nu este alaturi de tine permanent.

Crezi ca asta este stresant? Atunci incearca sa planifici o nunta de la cap la coada
Daca una dintre prietenele tale se simte depasita de o anumita situatie, nu o descuraja in totalitate spunandu-i ca ceea ce o preocupa este nimica toata in comparatie cu organizarea unei nunti.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest