Cum sa o castigi pe soacra de partea ta?

Cum sa o castigi pe soacra de partea ta?

Urmeaza sa te casatoresti in curand si iti este teama de faptul ca soacra nu te va avea niciodata la inima sau ca nu te considera sotia potrivita pentru fiul ei? Desi multe dintre soacre au o reputatie negativa (uneori pe buna dreptate) si sunt vazute ca niste monstrii cu rochie, incercand sa comunici mai mult cu mama sotului tau, este posibil sa o cunosti mai bine si sa va imprieteniti.

De ce relatia nora-soacra ar trebui sa fie buna? In primul rand pentru ca formati o familie, iar sotul tau ar fi cel mai bucuros sa vada ca te impaci bine cu mama lui. Intrebarea este cum sa o castigi pe soacra de partea ta.

Avand in vedere ca acest obiectiv nu este imposibil, iata cateva cai de "atac" care te ajuta sa o cuceresti definitiv pe mama soacra:

Incearca sa o intelegi
Cu cat discuti mai mult cu ea, fie la telefon, fie intre patru ochi, vei intelege mai bine care este nora ideala in conceptia ei si cum anume te poti transforma tu in "fiica" perfecta.

Nu strica sa o suni cel putin o data pe saptamana
Fie ca o intrebi de sanatate sau o inviti la o cafea, soacra ta va aprecia ca incerci sa te apropii de ea.

Surprinde-o
Mergi in vizita la socrii si ofera acestora cadouri simbolice, dar de efect. Femeile apreciaza florile sau cadourile cu subinteles. De la un lantisor cu initiala numelui ei la o fotografie draguta desprinsa din albumul de nunta in care apare pe ringul de dans impreuna cu mirele, vei reusi sa ajungi la inima soacrei tale cu mici atentii.

Complimenteaz-o
Atunci cand te invita la cina, laud-o pentru faptul ca este o bucatareasa desavarsita si spune-i cat de mult apreciezi un anumit fel de mancare. Pe parcursul mesei, o poti coplesi cu laude legate de felul in care si-a crescut fiul. Ca si mama se va simti apreciata si astfel o vei cuceri mai usor.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest