5 reguli social media pentru miri

5 reguli social media pentru miri

In zilele noastre, mirii obisnuiesc sa posteze pe retelele de socializare informatii legate de nunta si sa adauge fotografii de la petrecerea burlacitelor, respectiv a burlacilor, dar si imagini cu inelul de logodna. Chiar daca pare un lucru firesc sa impartasesti cu prietenii virtuali cele mai frumoase momente din viata ta, aminteste-ti ca nu ai relatii stranse cu toti prietenii tai virtuali.

Daca in reteaua de pe Facebook ai 700 de prieteni, gandeste-te ca doar o mica parte dintre acestia vor participa la nunta ta. Deci, invata sa postezi inteligent pe Internet, urmand 5 reguli social media pentru miri.

Ia in considerare cine vede postarile tale
Inainte sa postezi in retelele social media primele fotografii cu inelul de logodna si sa anunti data nuntii, gandeste-te cui ii sunt adresate postarile tale. Nu este cazul ca acestea sa devina publice pentru toata lumea.

Evita sa ranesti sentimentele cunostintelor care nu primesc invitatie la nunta
Inainte de a da mai multe detalii despre nunta ta, gandeste-te cum se vor simti persoanele pe care nu le inviti la nunta. Atunci cand erai in liceu si jumatate din clasa primea invitatie la o aniversare, iar numele tau nu se gasea pe lista invitatilor, cu siguranta te simteai jignita. Ei bine, la fel se vor simti si cunostintele tale omisa de pe lista de invitati daca vorbesti despre evenimentul tau fara rezerve in mediul online.

Evita negativismul
Orice viitoare mireasa este incordata inainte de nunta, dar acest lucru nu inseamna ca trebuie sa te lasi coplesita de emotii sau sa gandesti ca totul va iesi prost. Renunta la gandurile negre si mai ales nu aminti de ele in dicutiile cu prietenii virtuali.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest