Reguli de eticheta rescrise pentru nuntile din 2017

Reguli de eticheta rescrise pentru nuntile din 2017

Exista atat de multe traditii de nunta pe care mirii le urmeaza cu sfintenie din generatie in generatie, incat ai impresia ca aceste reguli de eticheta sunt obligatorii, dar nu este asa.

Ei bine, multe dintre cuplurile moderne au renuntat deja la aceste traditii din trecut in favoarea celor mai noi obiceiuri. Iata un nou set de reguli de eticheta rescrise pentru nuntile din 2017, dar mai ales pentru cuplurile nonconformiste.

Afla cum poti reactualiza un obicei frumos din trecut pentru a reflecta timpurile moderne. Mai jos, vezi patru sfaturi de la expertii Brides.com actualizate pentru anul 2017.

1. Traditie veche: Numai invitatii logoditi sau casatoriti pot veni la nunta cu jumatatea lor. In mod traditional, eticheta de nunta spune ca cei logoditi sau casatoriti trebuie sa poarte inel de logodna sau verigheta ca sa participe impreuna la o nunta.
Nou: In prezent, cuplurile aflate intr-o relatie sunt invitate impreuna, fara sa poarte obligatoriu un inel sau o verigheta. In mod firesc, mirii trebuie sa isi invite prietenii sau rudele impreuna cu partenerii lor, fie ca acestia sunt casatoriti sau nu.

2. Regula veche: Conform unei traditii mai vechi, parintii miresei sunt cei care trebuie sa suporte cheltuielile de nunta.
Nou: In 2017, aceasta regula nu mai este valabila. Pentru nunta pot plati mirii, dar si parintii lor.

3. Traditie veche: In trecut, se obisnuia ca rudele mirilor sa imprastie vestea nuntii acestora si sa ofere detalii despre eveniment.
Acum: Acest lucru nu se mai practica astazi. Fiecare cuplu decide cand este firesc sa ofere informatii despre nunta lor apropiatilor si cunoscutilor.

4. Traditie veche: Mireasa trebuia sa poarte rochie de mireasa alba, care simboliza puritatea ei.
Acum: In prezent, o mireasa isi poate alege si o rochie colorata, ivory, crem, blush sau in alta nuanta, dupa anotimp si preferinte.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest