De ce femeile imbracate in rosu se simt mai atractive?

De ce femeile imbracate in rosu se simt mai atractive?

Rosul este culoarea pasiunii si ofera mai mult sex appeal, indiferent ce piese vestimentare porti sau ce forme ai. Din acest motiv probabil te simti mai atractiva cand porti rosu. De-a lungul anilor s-au facut o serie de studii din care nu reiese obligatoriu ca femeile care se imbraca in rosu au mai mult succes in randul barbatilor. Si totusi de Sfantul Valentin, dar si la alte ocazii speciale femeile continua sa poarte rochii rosii, dar si lenjerie intima in culoarea pasiunii.

Astfel, conform unui articol de psihologie publicat intr-o revista britanica, “in regnul animal, culoarea rosie indica de cele mai multe ori interesul sexual si disponibilitatea”.

In viata reala, cercetatorii englezi si olandezi au vrut sa vada daca exista vreo legatura intre culoarea rosie si atractia sexuala. Iata ce au descoperit oamenii de stiinta in urma studiilor realizate.

Intr-un prim studiu realizat de cercetatorii olandezi, 200 de voluntari au fost rugati sa evalueze atractivitatea unei femei infatisata pe un site de intalniri online. Acestia au fost rugati sa spuna daca femeia respectiva este mai atragatoare in rosu fata de momentele cand poarta alte culori. In prima imagine femeia purta un tricou rosu, in a doua imagine purta un tricou negru, iar in a treia imagine purta un tricou alb. Potrivit rezultatelor, culoarea rosie nu a influentat modul in care barbatii  percepeau subiectul. Voluntarii au considerat ca femeia arata la fel de atractiv, indiferent de culoarea tricoului pe care il poarta.

Acelasi rezultat a fost inregistrat in urma unui studiu efectuat pe 200 de subiecti in SUA. Pentru ca cercetatorii sa se convinga ca rosul nu are o influenta covarsitoare asupra persoanelor de sex masculin, au mai efectuat si un alt treilea studiu la care au luat parte 400 de barbati recrutati de pe mai multe platforme de socializare.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest