Cand sa il prezinti pe alesul inimii tale parintilor?

Cand sa il prezinti pe alesul inimii tale parintilor?

S-ar putea sa ai emotii mai mari atunci cand va veni momentul sa iti prezinti iubitul parintilor tai decat ai avut atunci cand i-ai trimis primul SMS acestuia, dupa prima voastra intalnire. In functie de cat de serioasa este relatia voasta, este posibil sa mai astepti cateva luni pana iti vei gasi curajul sa il aduci in casa familiei tale.

Daca stii ca este pe cale sa te ceara in casatorie, trebuie sa iti iei inima in dinti si sa organizezi o intrevedere perfecta cu ai tai, in care sa il cunoasca pe viitorul tau sot. Parintii sunt printre cele mai importante persoane din viata ta, iar acestia sunt nerabdatori sa il cunoasca pe barbatul cu care ai de gand sa te mariti. Daca nu le faci cunostinta parintilor tai cu actualul iubit inainte sa iti puna pe deget inelul de logodna, vei complica situatia. Parintii vor simti ca sunt mai putin importanti pentru tine din momentul in care ti-ai cunoscut jumatatea, ca ti-ai schimbat atitudinea fata de ei sau ca i-ai inlocuit in inima ta cu viitorul sot. O data cu aparitia acestui sentiment, vor crede ca probabil nu ti-ai ales persoana potrivita, de aceea iti este teama de reactia lor si iti ascunzi relatia.

O alta ipoteza care se poate instala in mintea parintilor tai este ca acesta evita sa ii cunoasca si incearca sa te indeparteze de ei. Toate aceste supozitii nu sunt bune pentru relatia voastra, motiv pentru care este obligatoriu sa stabilesti o prima intalnire a lui cu parintii tai intr-o locatie neutra, dar nu intr-un restaurant foarte scump.

Permite-le sa se cunoasca din timp, sa interactioneze, mai ales daca ai tai vor sa economiseasca bani ca sa te ajute financiar cu organizarea nuntii.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest