Urmeaza sa iti cunosti viitorii socri? Iata cum sa faci o impresie buna

Urmeaza sa iti cunosti viitorii socri? Iata cum sa faci o impresie buna

Una dintre cele mai mari provocari pentru o viitoare mireasa este sa faca cunostinta cu viitorii socri si sa lase o impresie buna. Chiar daca nu vei fi la fel de apropiata de ei ca de proprii tai parinti, este important sa castigi afectiunea parintilor alesului inimii tale.

Pentru ca prima intalnire cu viitorii socri sa fie un real succes si sa le castigi afectiunea, in afara de cei sapte ani de acasa, trebuie sa ai in vedere cateva reguli.

Fii diplomata si fa-le complimente
Atunci cand mergi prima data in vizita la viitorii socri, vei lasa o impresie buna daca stii sa le atingi punctul sensibil. Intreaba-l pe iubitul tau ce hobby-uri au parintii lui si deschide o discutie despre acestea, spunand ca si tu ai aceste pasiuni. De exemplu, daca mama lui este pasionata de gatit si servesti ceva la viitorii socri, spune-i ca i-a iesit foarte bine tot ce a gatit, iar la vizita urmatoare vei fi incatata sa o ajuti la pregatirea preparatelor culinare. Astfel va fi incantata sa vada ca esti o buna gospodina.

Atentie la tinuta vestimentara
Imbraca-te in functie de temperatura de afara intr-o rochie adecvata, fara decolteu provocator. Evita culorile tipatoare si nu purta unghii extrem de lungi, un machiaj strident sau o coafura dezordonata. Mizeaza pe o tinuta clasica si de bun simt si alege o rochie lunga pana la genunchi sau o tinuta din doua piese formata dintr-un compleu si fusta midi. Asorteaza-ti tinuta cu o pereche de pantofi cu toc, o bijuterie finuta si un parfum discret. Manichiura frantuzeasca si parul frumos coafat sunt de asemenea indicate.

Ofera-le cadouri
Nu trebuie sa fie ceva scump, dar nu este frumos sa te duci cu mana goala atunci cand iti cunosti viitorii socri. Un obiect decorativ de pus pe masa si o sticla de vin de calitate, indicata de viitorul sot sunt cadourile potrivite pentru prima intalnire cu familia iubitului tau. Eventual mergi in vizita cu o prajitura sau placinta preparata de tine. In ceea ce il priveste pe tata socru, ofera-i un cd cu muzica clasica, o minge de fotbal sau o carte buna, in functie de pasiunile lui. Cu aceste mici atentii si cu grija pe care o manifesti fata de ceea ce le place, garantat vor fi incantati sa le calci pragul casei mai des si te vor primi in familie cu bratele deschise.

Nu iti fie teama sa vorbesti
Timiditatea nu este o calitate pe care sa o aprecieze viitorii socri. Vorbeste atat cat trebuie si manifesta interes in discutie punand intrebari care demonstreaza ca esti o persoana inteligenta si cu initiativa. Arata ca esti deschisa si vrei sa stii cat mai multe lucruri despre membrii familiei.

Nu vorbi in locul celorlalti
Conform normelor de politete, fiecare persoana prezenta la o discutie are ceva de zis, asa ca nu este frumos sa raspunzi in locul logodnicului tau atunci cand i se adreseaza o intrebare. De asemenea, daca la prima intalnire cu familia viitorului sot sunt prezenti si copii, evita sa le dai sfaturi de buna purtare pentru a-i tempera atunci cand devin prea galagiosi.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest