Poze cu cele mai haioase mirese

Poze cu cele mai haioase mirese
Poze cu cele mai haioase mirese Poze cu cele mai haioase mirese Poze cu cele mai haioase mirese Poze cu cele mai haioase mirese Poze cu cele mai haioase mirese Poze cu cele mai haioase mirese Poze cu cele mai haioase mirese Poze cu cele mai haioase mirese Poze cu cele mai haioase mirese

Dupa ce am trecut in revista imagini cu mirese celebre si sofisticate, mai mult sau mai putin haioase, care au imbracat rochia alba pentru cea mai frumoasa zi din viata lor - nunta - am selectat 10 mirese din toate timpurile. Unele au iesit in evidenta prin eleganta si rafinament, pe cand alte mirese au fost vedete pentru o zi in tinutele lor iesite din comun. 

Staruri de cinema, sotii de politicieni sau femei obisnuite, in ziua nuntii orice femeie trebuie sa straluceasca de bucurie ca si-a implinit o dorinta: visul de a imbraca rochia de mireasa.

Atunci cand esti in centrul atentiei si toate privirile sunt atintite asupra ta iti doresti sa ai o vestimentatie unica.

1. Mireasa de pe primul loc s-a gandit sa celebreze de una singura ultimele momente de burlacita, asa ca a degustat putina sampanie in mijlocul naturii. Sau poate era prea insetata de iubire si a avut nevoie sa isi faca curaj cu un strop de sampanie?

 

2. Ocupanta locului 2 este o mireasa anonima. Daca unele femei vor sa fie printese in ziua nuntii lor, altele prefera tinute nostime si memorabile. Iar mireasa la care ma refer a pastrat un singur element al unei tinute clasice: voalul. In rest? Probabil s-a casatorit de 4 iulie, ziua SUA, sau pur si simplu a vrut sa fie altfel decat o mireasa de rand.  Indiferent de motivele care au determinat-o sa poarte o rochie in modelul steagului american, mireasa a demonstrat ca nu ii lipseste simtul umorului.

3. Unele mirese nu se simt in siguranta nici la propria nunta. O dovada elocventa in acest sens este „agenta 007" imbracata in rochie de mireasa, dar cu arma in mana. Oare de ce se teme aceasta doamna?

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest