Portretul miresei disperate! Cum sa ajuti o viitoare mireasa sa se relaxeze!

Portretul miresei disperate! Cum sa ajuti o viitoare mireasa sa se relaxeze!
Portretul miresei disperate! Cum sa ajuti o viitoare mireasa sa se relaxeze! Portretul miresei disperate! Cum sa ajuti o viitoare mireasa sa se relaxeze! Portretul miresei disperate! Cum sa ajuti o viitoare mireasa sa se relaxeze! Portretul miresei disperate! Cum sa ajuti o viitoare mireasa sa se relaxeze!

Cu totii cunoastem importanta pe care o mireasa o acorda nuntii sale. Ea viseaza la data nuntii din anii copilariei, iar cand se apropie marele moment, o viitoare mireasa planuieste nunta in cel mai mic detaliu, inca dinainte sa se logodeasca.

Poate ca si tu ai fost o mireasa disperata si acum amintirile despre nunta iti aduc un zambet pe buze, dar daca esti o viitoare mireasa nu iti stresa partenerul cu prea multe solicitari.

Portretul miresei disperate arata cam asa:

1. Viitoarea mireasa ofera iubitului indicii exacte despre inelul mult visat si face orice sa obtina bijuteria pretioasa si la propriu si la figurat. 

2. O mireasa disperata isi reinnoieste statusul pe Facebook de 12 ori pe zi pentru ca lumea sa stie fiecare detaliu despre etapele nuntii ei.

Rochiile domnisoarelor de onoare, meniul ales, muzica si modelele de invitatii sunt cateva amanunte importante pentru reusita nuntii, iar viitoarea mireasa acorda o atentie primordiala zilei la care a visat intreaga sa viata. Chiar daca unele doamne exagereaza, entuziasmul lor poate fi totusi molipsitor pentru alte femei dornice sa isi uneasca destinul cu persoana iubita. 

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest