Ponturi si idei trasnite pentru petrecerea burlacelor

Ponturi si idei trasnite pentru petrecerea burlacelor
Ponturi si idei trasnite pentru petrecerea burlacelor Ponturi si idei trasnite pentru petrecerea burlacelor Ponturi si idei trasnite pentru petrecerea burlacelor Ponturi si idei trasnite pentru petrecerea burlacelor Ponturi si idei trasnite pentru petrecerea burlacelor Ponturi si idei trasnite pentru petrecerea burlacelor Ponturi si idei trasnite pentru petrecerea burlacelor Ponturi si idei trasnite pentru petrecerea burlacelor Ponturi si idei trasnite pentru petrecerea burlacelor

Nu este obligatoriu sa lansezi niste jocuri, desi ele sparg rapid gheata. Important este, ca la petrecerea burlacelor, invitatele sa se cunoasca, sa interactioneze si sa se relaxeze. Creeaza atmosfera cu muzica si incearca ca gasesti activitati care sa nu faca invitatele sa se simta jenate, asadar, evita jocurile de genul „adevar si provocare”.


Pont no 1 - Odata aleasa tema petrecerii burlacitelor, decoratiunile te vor ajuta sa stabilesti tematica pe care vrei s-o sugerezi. O tema este ceva relativ simplu, precum o culoare, o destinatie sau un obiect. Romantismul este motivul principal al mai tuturor pertrecerilor de burlacite si poate fi usor redat prin decoratiuni cu inimioare, vase cu bombonele in toate culorile si pene roz de strut.

Pont no 2 Cand organizezi pentrecera burlacelor, ia in calcul preferintele si hobby-urile miresei. Oricat de cliseic ar parea, daca mireasa este o impatimita a saloanelor spa, poti organiza o zi intre fete cu sedinte de relaxare, masti, impachetari si masaje. Daca iubeste golful, ei bine... poti organiza o zi extrem de activa! Iar daca se da in vant dupa shopping, e vremea sa aflii unde sunt cele mai mari reduceri.

Nu ar trebui sa va lipseasca:

·        Vasul miresei Punch-ul cu sampanie este o bautura fructata obligatorie pentru a ciocni pahare in cinstea viitoarei mirese. Pana la fund!

Pagina 1/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest