Cum iti poti plati facturile de la nunta simplu, rapid si in deplina siguranta?

Cum iti poti plati facturile de la nunta simplu, rapid si in deplina siguranta?

A urmari plata facturilor acumulate pe parcursul evenimentului tau nu este intotdeauna usor, dar nici imposibil. Tot ce trebuie sa faci este sa fii o persoana organizata si sa ai un carnet de cheltuieli in care sa pastrezi toate chitantele, bonurile si facturile de plata.

Iata cele mai sigure metode prin care poti plati facturile de la nunta simplu, rapid si in deplina siguranta:

Pentru cei care vor sa plateasca serviciile de la nunta si sa economiseasca timp si bani, o pot face folosind serviciul de plati online PayPal. Cu 169 milioane de conturi active, 203 piete de market si 26 schimburi valutare acceptate, PayPal este una dintre cele mai cunoscute branduri de plati de pe glob, dar si printre cele mai sigure metode de plata online.

Datorita acestui sistem de plati, o multime de cupluri care urmeaza sa se casatoreasca fac tranzactii online direct de pe smartphone. Din 2011 pana in 2014 numarul cuplurilor care si-a planificat nunta de pe smartphone a crescut de la 33 procente la 61%.

Cu cat mirii incheie mai multe contracte cu furnizorii de nunta, cu atat numarul facturilor creste mai mult. Pentru a efectua toate tranzactiile cu usurinta, sistemul Paypal este facut sa le vina in ajutor clientilor, spun specialistii in domeniul nuntilor.

Site-ul si aplicatia Paypal reprezinta cel mai sigur mod pentru plata furnizorilor de nunta. Folosind acest sistem, nu va mai trebui sa va faceti griji cu plata in numerar sau cu semnarea cecurilor.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest