Cum sa iti implici mama si soacra in petrecerea burlacitelor?

Cum sa iti implici mama si soacra in petrecerea burlacitelor?

Petrecerea burlacitelor este momentul perfect de a le aduna in acelasi loc pe prietenele tale ca sa serbati impreuna ultimele momentele din viata ta de femeie libera. Cine a spus insa ca la petrecerea burlacitelor nu pot lua parte mama si soacra viitoarei mirese?

Daca esti foarte apropiata de cele doua sau macar de una dintre ele, s-ar putea sa le inviti la petrecerea burlacitelor. Intr-adevar, la o astfel de intrunire speciala participa de regula persoane tinere.

Fara a crea situatii incomode si fara a le rani sentimentele invitatelor mai in varsta, iata cateva modalitati la care sa recurgi ca sa le implici pe mama si pe soacra ta in petrecerea burlacitelor.

1. Pune la cale un plan. Trebuie sa stii din start daca la petrecere prietenele tale nu iti vor face o surpriza, cum ar fi sa invite dansatori sexy. Informeaza-le de prezenta mamei si soacrei tale si tine lucrurile sub control. O seara la un restaurant clasic, cu muzica de calitate este o idee buna indiferent de varsta invitatelor.

2. Intreaba-le pe mama si pe soacra ta cum si-ar dori sa fie petrecerea. Petrecerea poate sa aiba loc la tine acasa sau in oras, dupa preferinte. Tine cont de opiniile lor, mai ales daca vrei sa ai o bila alba din partea soacrei. O petrecere decenta, in care schimbati cadouri, serviti cateva aperitive, tort si sampanie va fi cu siguranta acceptata de cele doua invitate speciale.

3. Imparte petrecerea in doua. Invita-le pe mama si pe soacra ta la tine acasa pentru o petrecere intima si continua in oras distractia cu prietenele tale mai tarziu. In acest fel toata lumea se va simti confortabil.

4. Alege activitati care nu implica alcool. Consumul de alcool poate crea situatii incomode uneori. Evita neplacerile de acest gen si serveste la petrecere sampanie fara alcool, sucuri, apa minerala si cafele.

5. Organizeaza petreceri separate, pe varste. De exemplu, poti organiza o petrecere in familie intr-o seara si una cu prietenele tale in alta seara. Este posibil ca prietenele tale sa nu se simta in largul lor daca sunt nevoite sa serbeze alaturi de mama si de soacra ta si se pot isca situatii jenante. De aceea este mai bine sa organizezi petreceri separate.

Sursa: Bridalguide.com

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest