Primele lucruri pe care le fac cuplurile imediat dupa logodna

Primele lucruri pe care le fac cuplurile imediat dupa logodna
Primele lucruri pe care le fac cuplurile imediat dupa logodna Primele lucruri pe care le fac cuplurile imediat dupa logodna Primele lucruri pe care le fac cuplurile imediat dupa logodna Primele lucruri pe care le fac cuplurile imediat dupa logodna Primele lucruri pe care le fac cuplurile imediat dupa logodna Primele lucruri pe care le fac cuplurile imediat dupa logodna Primele lucruri pe care le fac cuplurile imediat dupa logodna

Inainte sa spuneti tuturor ca urmeaza sa va casatoriti, un cuplu trebuie sa ia anumite decizii imediat dupa logodna. De la petrecerea in doi la organizarea nuntii, viitorii miri trebuie sa decida data nuntii numai dupa ce sunt ferm convinsi ca sunt pregatiti sa faca pasul cel mare, iar bugetul le permite sa planifice un eveniment asa cum au visat.

Iata care sunt pasii firesti pe care ii urmeaza cuplurile imediat dupa logodna:

Cererea in casatorie se celebreaza in doi inainte de a fi facuta publica
Inainte de a spune tuturor vestea cea mare, dupa formularea cererii in casatorie si acceptarea ei de catre viitoarea mireasa, indragostitii obisnuiesc sa celebreze impreuna logodna cu un pahar de sampanie, eventual cu o cina romantica in oras. Acest obicei este valabil pentru cuplurile moderne. In curand, pregatirile de nunta va vor lasa fara energie, asa ca orice moment petrecut in doi merita sarbatorit inainte de a fi facut public.

Impartasiti vestea cea mare
Fie ca doriti sa dati vestea cea mare dupa ce trece un timp de la logodna, fie ca v-ati hotarat sa va anuntati familia imediat dupa cererea in casatorie, daca urmati traditia, primii care trebuie sa afle despre casatorie sunt parintii vostri.
Acest lucru se face personal sau macar prin telefon. Nu merge sa le dati parintilor un simplu SMS pentru a-i anunta de logodna si de nunta. Numai dupa ce i-ati anuntat pe apropiati ca urmeaza sa va casatoriti puteti da vestea cea mare si pe retelele de socializare.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest