10 greseli comise de cupluri inainte de nunta

10 greseli comise de cupluri inainte de nunta

Din graba, nerabdare sau entuziasm, chiar si cei mai isteti indragostiti sunt predispusi sa greseasca inainte de nunta.

Daca si voi sunteti pe punctul de a va casatori, luati-va cateva masuri de precautie. Pentru ca multe cupluri se lasa duse de val si depasesc bugetul de nunta investind inutil bani in lucruri scumpe, este recomandat sa va ganditi bine inainte de a actiona.

Aflati care sunt cele 10 greseli comise de cupluri inainte de nunta pentru ca voi sa le evitati:

1. Nu irositi banii de nunta. Multe viitoare mirese devin sentimentale in prag de nunta si cumpara o multime de suveniruri inutile. Pentru a evita aceasta greseala, faceti o lista cu lucrurile necesare pentru nunta si luna de miere. Pastrati o rezerva de bani suficient de mare incat sa va ajunga pana la urmatorul salariu. Doar nu vreti sa va certati imediat dupa nunta din cauza banilor, nu? Cu cat sunteti mai putin cheltuitori, cu atat mai bine.

2. Tratamente de infrumusetare pe ultima suta de metri. Evitati tratamentele de lunga durata sau sedintele de exfoliere in ajun de nunta. Ar putea sa iasa dezastruos pentru miresele cu tenul sensibil. Ultima sedinta de infrumusetare trebuie sa aiba loc cu cel putin o saptamana inainte de nunta pentru ca pielea sa aiba timp sa revina la normal. Doar manichiura, coafura miresei, respectiv epilarea se programeaza in ajun de nunta.

3. V-ati comandat rochia de mireasa tarziu. Chiar daca rochia de mireasa este confectionata dupa anumite masuri, acest lucru nu inseamna ca atunci cand mireasa imbraca modelul comandat, rochia se pliaza perfect pe formele ei. De aceea, rochia de mireasa trebuie comandata cu cateva luni inainte de nunta. In acest fel, chiar daca se vor opera anumite retusuri, aceasta va fi gata in timp util.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest