Nu stii cum sa te imbraci de Craciun? Iata cateva idei pentru o tinuta casual sau eleganta

Nu stii cum sa te imbraci de Craciun? Iata cateva idei pentru o tinuta casual sau eleganta
Nu stii cum sa te imbraci de Craciun? Iata cateva idei pentru o tinuta casual sau eleganta Nu stii cum sa te imbraci de Craciun? Iata cateva idei pentru o tinuta casual sau eleganta Nu stii cum sa te imbraci de Craciun? Iata cateva idei pentru o tinuta casual sau eleganta Nu stii cum sa te imbraci de Craciun? Iata cateva idei pentru o tinuta casual sau eleganta

Indiferent de cultura sau de religie, Craciunul este una dintre cele mai importante sarbatori, de care se poate bucura oricine, de la cei mai mici si pana la cei mai mari. Tocmai pentru ca este o ocazie atat de importanta trebuie sa iti alegi tinuta de Craciun cu grija si atentie, pentru a fi sigura ca vei fi multumita cu alegerea ta si ca te vei simti perfect intr-o tinuta de Craciun perfecta.

Inainte de a-ti alege hainele si in final, tinuta completa, gandeste-te la evenimentul in sine: unde, cum si cu cine vei petrece aceasta zi magica.

Daca vei opta pentru un Craciun intim, petrecut in familie, alaturi de cele mai importante persoane din viata ta, alege o tinuta casual, dar cu tematica de Craciun. Pentru a profita cat mai mult de aceasta tematica, alege haine in nuante de rosu, verde si auriu.

Rochiile tricotate, cu model de Craciun, sunt moderne, calduroase, casual si foarte usor de purtat. Daca nu te incanta ideea de a purta o rochie, poti opta pentru o pereche de jeansi confortabili, adauga un pulover si sosete cu tematica de Craciun si tinuta ta casual este finalizata.

Daca vei opta si ti se va oferi ocazia de a petrece aceasta zi la o petrecere eleganta de Craciun, tinuta perfecta ar trebui sa includa o rochie sofisticata.

Alege o rochie eleganta, de culoare rosie, verde sau aurie. Adauga o pereche de pantofi cu toc, un clutch chic si accesorii delicate, iar tinuta ta de Craciun va fi aproape gata.

Suntem totusi in sezonul friguros, in cel mai rece anotimp al anului, lucru care iti va permite sa adaugi la o astfel de tinuta eleganta si alte elemente, mai calduroase.

Pentru a finaliza tinuta eleganta, poti adauga o capa de blana (neagra, maro, bej sau alba) sau un sal calduros, foarte stylish, pe care sa ti-l infasori frumos in jurul umerilor. 

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest