8 lucruri care ii fac fericiti garantat pe invitatii de la nunta

8 lucruri care ii fac fericiti garantat pe invitatii de la nunta

Exista opt lucruri care garanteaza succesul unui eveniment si ii face pe invitatii de la nunta fericiti. Desi protagonistii pricipali ai nuntii sunt mirii si ziua casatoriei reprezinta un moment magic pentru acestia, petrecerea de nunta nu se centreaza doar in jurul cuplului de indragostiti, ci se refera si la ceilalti participanti.

De la alegerea meniului si pana la muzica, o nunta de succes este cea de la care invitatii pleaca multumiti. Daca vrei ca toata lumea sa se simta bine la petrecere, afla care sunt cele opt lucruri care ii face fericiti garantat pe invitatii de la nunta.

Un site de nunta intuitiv
Pentru mai multe informatii despre eveniment, poti sa folosesti un site de nunta usor de navigat. Este la moda sa ai un site de nunti, dar acest lucru nu este suficient daca nu oferi informatiile necesare. Un site de nunta cuprinzator trebuie sa contina datele, orele si adresele tuturor locatiilor legate de nunta (biserica, restaurant, hotel), informatii despre rezervarile la hotel pentru invitatii din provincie, un link spre site-ul de rezervari, detalii de transport, daca este cazul, recomandari restaurante, magazine si alte atractii locale.

Saculeti de bun venit
Pentru ca oaspetii sa se simta confortabil, ofera-le un saculet cu cadouri prin care sa le urezi bun venit la nunta. De la apa si gustari, in saculet poti include o scrisoare de bun venit, adresa locatiei de nunta si alte lucruri utile.

Fericirea care se citeste pe chipul insurateilor
Un motiv de bucurie pentru invitati este sa ii vada pe miri fericiti. Bucuria intiparita pe chipul mirilor este foarte importanta pentru parinti, alte rude apropiate si prieteni.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest