Rolul maestrului de ceremonii la nunta

Rolul maestrului de ceremonii la nunta

Spre deosebire de graitorul de ceremonii care se implica in organizarea nuntii pas cu pas, fiind activ intreaga seara, maestrul de ceremonii conduce si prezinta programul pe tot parcursul nuntii.

Maestrul de ceremonii a aparut in SUA secolului trecut, iar termenul provine din englezescul Master of Ceremony. In Romania acesta este un angajat care participa la tot felul de petreceri incepand cu anii '90.

Cu un rol similar cu al graitorului, prezent in tara noastra mai ales la nuntile traditionale, maestrul de ceremonii garanteaza buna dispozitie a invitatilor, acesta fiind un fel de entertainer, ce joaca rolul de gazda si DJ in acelasi timp.

Mai precis, maestrul de ceremonii apare la nunta in costum si conduce intreaga petrecere, prezinta interpretii, se adreseaza publicului, anunta servirea mesei, dansul mirilor si toate momentele importante din timpul evenimentului.

Tot maestrul de ceremonii este cel care coordoneaza jocurile din program, iar la nevoie incearca sa destinda atmosfera cu cate o gluma buna.

Este bine de stiut ca maestrii de ceremonii si graitorii nu trebuie angajati obligatoriu la nunta. In caz ca doriti totusi un coordonator de evenimente, inainte de a semna un contract, stabiliti impreuna cu acesta programul de nunta, discutand inca de la inceputul colaborarii cum percepeti petrecerea.

Sfat: Pentru ca maestrii de ceremonii sunt imbiati de nuntasi sa bea, nu va sfiiti sa-i cereti sa se abtina de la consumul de alcool. Fiecare cuplu are propriile pretentii legate de organizatorii de nunta si pentru ca voi sunteti cei care ii platiti, trebuie sa le spuneti din start pretentiile si asteptarile voastre.

 

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest