Cum sa organizezi o luna de miere in trei?

 Cum sa organizezi o luna de miere in trei?

Sunteti unul dintre acele cupluri moderne care schimba ordinea fireasca a lucrurilor, iar dupa ce ati devenit parinti ati facut si nunta? Atunci este de asteptat ca luna de miere sa o petreceti in trei, daca nu aveti pe cineva de incredere in grija caruia sa lasati copilul.

Pentru o luna de miere in familie, trebuie sa planifici cu atentie fiecare detaliu in parte, incepand cu alegerea locatiei si terminand cu bagajul. Atunci cand este si un copil mic la mijloc, este important sa iei cu tine toate lucrurile necesare pentru cel mic. Ca sa nu te trezesti cu surprize la destinatie, inainte sa ajungi cu proaspatul sot si cu copilul in luna de miere, verifica cateva lucruri esentiale.

Cerceteaza locatia
Asigura-te ca vei gasi la hotel patut copii, scaunel de masa si carucior, daca nu vrei sa circuli cu un bagaj foarte greu de manevrat. Intereseaza-te daca magazinele sunt dotate cu hrana pentru bebelusi, scutece si alte produse necesare pentru un copil mic.

Bagaj si zbor
Dupa ce ai facut bagajul si ai inclus toate lucrurile necesare pentru cel mic, incepand de la suzeta si biberon pana la medicatie, urmatoarea grija este calatoria cu avionul. Pentru ca cei mici nu au rabdare in timpul zborului, asigura-te ca ai luat jucaria lui preferata.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest