Ce lumanare botez fata se poarta in 2019?

Ce lumanare botez fata se poarta in 2019?

Esti nasa de fetita si vrei sa stii ce lumanare botez fata se poarta in 2019? Nu exista o tendinta anume in aceasta privinta, dar este bine sa iei in consideratie cateva sfaturi cand cumperi accesoriile pentru biserica. Mai jos, iata care sunt criteriile care te vor ajuta sa iei decizia corecta:

1. Alege o lumanare botez fata in culoarea centrala a botezului. Daca rozul este culoarea evenimentului, poti alege o lumanare pentru biserica imbracata cu tulle roz si floricele asortate.

2. Scoate in valoarea tematica botezului. Multi parinti isi aleg personaje Disney ca tema a botezului, ingerasi sau diferite animalute simpatice, de care este copilul atasat. Ai grija ca lumanarea sa fie in ton cu aceasta tema, fie ca este vorba despre Minnie Mouse, despre un iepuras roz sau despre ingerul protector al copilului.

3. Consulta-te cu parintii bebelusului. Chiar daca parintii finutei tale iti acorda credit in alegerea accesoriilor de botez, nu strica sa le ceri parerea. Poate au vreo preferinta si vor fi incantati daca le soliciti parerea.

4. Compara preturile. Sunt o multime de magazine specializate care ofera lumanari botez, dar si alte accesorii. Cauta reducerile de sezon ca sa nu cheltui prea multi bani.

5. Alege hainute si articole botez in culori asortate. Spre exemplu, daca i-ai cumparat fetitei o rochita roz, trusou cu broderie roz si cruciulite biserica cu fundita roz, de ce lumanarea de botez sa nu fie in ton cu acestea?

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest