4 gesturi pe care barbatii trebuie sa le faca si dupa casatorie

4 gesturi pe care barbatii trebuie sa le faca si dupa casatorie

Iti iubesti sotia si ai un mariaj fericit? Arata-i jumatatii tale ca o respecti la fel de mult ca inainte de nunta si incearca sa nu renunti la 4 gesturi de cavalerism pe care orice barbat trebuie sa le puna in practica si dupa casatorie, nu doar inainte.

Faptul ca relatia voastra nu mai este la fel de noua nu inseamna ca nu trebuie sa faci aceste patru lucruri. Daca esti un barbat insurat de mult timp, probabil ai uitat ce inseamna cavalerismul si nici nu mai esti la fel de romantic ca inainte.

Aminteste-ti de aceste obiceiuri pe care le faceai inainte de casatorie, citind mai jos cateva sfaturi. Lucrurile mici pe care nu te mai deranjezi de ceva vreme sa le faci o pot recuceri pe sotia ta. Iata care sunt acestea:

Ai incetat sa o mai ti de mana
Chiar daca nu mai esti indragostit de sotia ca la la inceput, acest lucru nu inseamna ca afectiunea nu conteaza intr-un cuplu. Fie ca mergeti impreuna la un film sau luati masa la restaurant, sotia ta ar fi incantata sa va tineti de mana, ca la inceputul relatiei voastre.

Incetezi sa mai mergi aproape de ea
Unii barbati merg inainte si nu isi asteapta partenera. Este un gest care tradeaza lipsa de politete, iar acest lucru te poate costa in timp.

Nu ii mai deschizi usa
Un barbat galant tine intotdeauna usa unei femei, fie ca ii este sotie sau nu. Atunci cand mergeti acasa, la prieteni sau intr-un loc public, nu te costa nimic daca ii ti usa sotiei tale.

Nu o mai inviti in oras
Orice femeie vrea sa fie din cand in cand curtata, chiar si dupa casatorie. O escapada romantica de un weekend, o iesire la un spectacol sau o invitatie in oras, la cina este un lucru important pentru orice femeie. Arata ca o apreciezi si incearca sa o scoti in lume macar o data pe luna.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest