10 lucruri marunte, dar importante pentru ziua nuntii

 10 lucruri marunte, dar importante pentru ziua nuntii

Nuntile sunt acele petreceri care ii au in prim plan pe miri si povestea lor de dragoste, insa aceste evenimente speciale nu sunt perfecte daca nu exista cateva lucruri marunte, dar foarte importante pentru reusita evenimentului.

Exista cel putin 10 lucruri care au un impact major in ziua cea mare, iar daca folosesti si tu aceste detalii, ai toate sansele sa te simti bine in propria piele si sa le transmiti invitatilor buna dispozitie.

Iata care sunt cele 10 lucruri marunte care fac diferenta la nunta:

1. Poarta lenjerie intima confortabila
Lenjeria intima de buna calitate este necesara daca vrei sa te misti in voie, fara sa te incomodeze nimic. Avand desuurile potrivite, vei pasi spre altar si pe ringul de dans fara emotii.

2. Make-up
In linii mari, machiajul de mireasa perfect trebuie sa fie frumos si natural in acelasi timp. Alege un machiaj familiar, pe care l-ai purtat si la alte ocazii speciale daca nu vrei sa te risti cu un machiaj nou.

3. Schimb de biletele intre miri
Chiar in dimineata nuntii, fa schimb de mesaje romantice cu viitorul sot. Acest lucru va va motiva pe amandoi sa ajungeti mai repede la altar si sa va rostiti juramintele.

4. Flori
Poate florile din buchetul miresei sunt micute si delicate, dar acest lucru nu inseamna ca nu poti folosi mai multe tipuri de flori pentru decorul masinii, a meselor de la receptie sau pentru buchetele domnisoarelor de onoare. Alege cu grija flori de sezon in functie de tema nuntii si incadreaza-le in decor. Vor arata superb si in fotografiile de nunta!

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest