To do list pentru o nunta catolica!

To do list pentru o nunta catolica!
To do list pentru o nunta catolica! To do list pentru o nunta catolica! To do list pentru o nunta catolica! To do list pentru o nunta catolica! To do list pentru o nunta catolica!

Draga noastra mireasa, in urma cu ceva vreme am vorbit despre traditiile si obiceiurile in nunta catolica

Intr-adevar, ritualul de catehizare incepe cu cateva saptamani inainte de nunta, insa pregatirile pentru marele eveniment incep mult mult mai devreme! Ramai alaturi de noi, ia-ti carnetelul si noteaza “to do list”!

Cu 12 luni inainte de nunta

Vizualizeaza ceremonia religioasa. Vrei una lunga si simbolica? Scurta si sentimentala? Vrei sa introduci toate traditiile unei nunti catolice sau doar “atractiile principale”?

Alege ziua nuntii, in functie de biserica, pentru a nu risca sa prinzi perioade foarte aglomerate. Nuntile catolice formale se desfasoara, de obicei, in amiaza, in timpul liturghiei, cand corul bisericii este disponibil.

Alege locatia ceremoniei si persoana care o oficiaza. Nu uita ca majoritatea preotilor catolici (daca nu chiar toti) nu oficiaza ceremonii in afara bisericii. De fapt nunta, de cele mai multe ori, se tine la parohia de care apartine mireasa. Daca mirii vor sa se casatorasca in alta biserica, trebuie sa ceara aprobare!

Familiarizeaza-te cu cerintele impuse de biserica la care oficiati ceremonia. S-ar putea sa fie nevoie sa aduci certificatul de botez. Unele parohii cer ca mirii sa se impartaseasca inainte de slujba religioasa.

Pagina 1/5

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest