Jocuri pentru petrecerea burlacitelor

Jocuri pentru petrecerea burlacitelor
Jocuri pentru petrecerea burlacitelor Jocuri pentru petrecerea burlacitelor Jocuri pentru petrecerea burlacitelor Jocuri pentru petrecerea burlacitelor Jocuri pentru petrecerea burlacitelor

Pentru petrecerea burlacitelor, reteta clasica implica un club si un stripper. Sparge tiparele! Fie ca te mariti si-ti organizezi singura petrecerea burlacelor, fie pregatesti o surpriza pentru o prietena, viitoare mireasa, fii creativa. Jucati-va intre voi, fetele.

Bea daca... O petrecere a burlacitelor care se respecta nu este completa fara un bar ticsit de bauturi pe placul doamnelor. Pregateste o lista de motive pentru a bea un pahar de bautura: “Bea daca esti imbracata in roz”, „Bea daca ai parul blond”, „Bea daca lucrezi intr-o multinationala”. Cea sau cele care indeplinesc conditia, trebuie sa bea o inghititura din paharul pe care-l au in mana. Castiga cea care, dupa mai multe runde, reuseste sa stea in cumpana timp de 1 minut!

Tirul provocarilor – sa prepare un cocktail, sa coaca o prajitura, sa-si sune iubitul si sa-l anunte ca e insarcinata... iata numai cateva idei traznite pe care le poti trece pe lista provocarilor pentru invitatele la petrecere. Castiga cea care isi ideplineste sarcinile cat mai bine pana la finalul serii.

Niciodata n-am facut asta! Fiecare invitata la petrecerea burlacitelor trebuie sa continue propozitia: „Niciodata n-am...” In acelasi timp, toate celelalte burlacite care au facut respectivul lucru, trebuie sa doneze o suma simbolica pentru luna de miere a viitoarei mirese.

Cine-o cunoaste mai bine pe mireasa? Singura metoda de a castiga acest joc este sa cunosti mireasa si secretele ei. Mireasa adreseaza o intrebare (cu referire la ea) fiecarei invitate. Invitatele trebuie sa raspunda, daca stiu, daca nu, vor bea o inghititura de bautura. De asemenea, se poate ca fiecare invitata sa puna o intrebare miresei. Ea fie alege sa raspunda, fie bea o inghititura.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest