Cum sa reduci lista de invitati la nunta?

Cum sa reduci lista de invitati la nunta?

Daca ti-ai propus sa reduci lista de invitati, astfel incat la nunta sa ai pana in 100 de oaspeti, iata cum sa procedezi, fara sa jignesti pe nimeni.

In primul rand, stabileste numarul de participanti la care vrei sa te opresti, iar apoi elimina din start pe acei invitati care nu merita sa celebreze impreuna cu tine marele moment. Iata cum sa procedezi:

1. Membrii ai familiei
Daca ai rude indepartate, membrii ai familiei care te contacteaza doar de Paste si de Craciun sau rude care nu le ai la inima, atunci nu le invita la eveniment. Nu esti obligata sa extinzi lista de invitati doar pentru ca fac parte din aceeasi familie cu tine. Te poti limita doar la rudele cele mai apropiate, pe care le vezi constant.

2. Prieteni de la care nu ai mai avut vesti de ani de zile
O parte dintre ei ti-au fost prieteni in copilarie si o parte au plecat peste hotare. Daca nu ati pastrat legatura, nu are rost sa ii cauti pe Facebook ca sa ii inviti la nunta.

3. Prieteni de la job
Nu esti obligata sa iti inviti colegii de la munca la nunta, doar pentru simplul fapt ca luati masa impreuna din cand in cand. Explica-le ca vei avea o nunta restransa, dar ca te vei revansa fata de ei, invitandu-i la o petrecere separata.

4. Prieteni care te-au invitat la nunta lor demult
Daca nu ai mai pastrat legatura cu acesti prieteni, dar te simti obligata sa ii inviti asa cum te-au invitat la randul lor, fa-ti o favoare si sterge-i de pe lista. Nu ai obligatii fata de ei ca sa ii inviti.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest