De ce este important sa te intalnesti personal cu furnizorii de nunta

De ce este important sa te intalnesti personal cu furnizorii de nunta

Intalnirea cu furnizorii de nunta face-to-face este foarte importanta pentru viitorii miri. Acestia trebuie sa lamureasca in particular lucruri legate de organizarea nuntii si sa stabileasca impreuna costul serviciilor. Intalnind personal furnizorii de nunta, cuplurile pot citi limbajul corporal transmis prin gesturi si mimica.

Ponturi: Daca ai discutat telefonic cu furnizorii de nunta sau pe o aplicatie mobila, insista sa ii cunosti personal inainte de a bate palma cu ei. Orice discutie fizica este mai productiva comparativ cu una de la distanta.

Chiar daca nu te intalnesti personal cu florarul sau cu alt furnizor de servicii, cel mai important este sa stabilesti o intalnire personala cu un wedding planner. De regula, aceasta intalnire importanta se desfasoara cu aproximativ o luna inainte de eveniment pentru a pune la punct toate detaliile si pentru a se asigura ca ziua nuntii va decurge conform planurilor.

Dupa ce evenimentul a luat sfarsit, alege unul dintre cele 7 moduri dragute prin care le poti multumi furnizorilor de nunta.

Cum sa alegi furnizorii de nunta potriviti?

Dupa ce ai cautat online sau offline mai multe firme de organizare evenimente si ai notat datele furnizorilor de nunta pe care doresti sa ii contactezi, poti sa incepi procesul de selectie al furnizorilor de servicii impreuna cu logodnicul tau.

Alege acei furnizori de nunta care ofera servicii de calitate la un pret accesibil pentru bugetul stabilit, care au un portofoliu solid de clienti, dar si de recomandari din partea acestora.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest