7 semne ca ti-ai gasit partenerul de viata potrivit

7 semne ca ti-ai gasit partenerul de viata potrivit

Cele sapte semne care demonstreaza ca ti-ai gasit partenerul de viata potrivit nu au legatura cu romantismul, ci mai mult cu judecata. O relatie de succes se bazeaza pe rationament si intuitie, nu doar pe sentimente. Daca partenerul tau nu te inunda cu flori si ciocolata, nu inseamna ca este nepotrivit pentru tine.

Desi romantismul este important in viata de cuplu, acesta trebuie vazut ca cireasa de pe tort care completeaza in mod firesc o relatie durabila si face un mariaj sa fie mai atractiv.

Daca inca nu esti 100% sigura ca esti in relatia potrivita, iata sapte semne ca ti-ai gasit partenerul pe care il cautai si alaturi de care vrei sa iti intemeiezi o familie:

Partenerul tau face lucruri care te fac fericita
Atunci cand un barbat renunta la propriile placeri ca sa te vada fericita, inseamna ca te iubeste cu adevarat. De exemplu, daca obisnuia sa joace in fiecare duminica fotbal cu prietenii, iar in loc de acest lucru prefera sa isi petreaca timpul cu tine si sa faceti un lucru care iti place in mod deosebit, atunci merita sa continui relatia.

Partenerul tau iti impartaseste etica profesionala
Jumatatea ta iti apreciaza munca si incearca sa iti ia de pe umeri anumite greutati legate de intretinerea gospodariei sau de cresterea copiilor. Cu cat te ajuta mai mult acasa la treburile casnice, cu atat inseamna ca te respecta mai mult.

Partenerul tau nu se da in laturi de la nimic
El face tot ceea ce trebuie facut intr-o casa pentru ca relatia voastra sa decurga normal. In timp ce unii barbati gasesc scuze pentru a scapa de unele responsabilitati, iubitul tau te intreaba mereu cu ce sa te mai ajute.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest