Scenarii posibile pentru iesirea din scena a mirilor

Scenarii posibile pentru iesirea din scena a mirilor

Sfarsitul petrecerii de nunta corespunde cu iesirea din scena a mirilor. Acestia pot fi surprinsi in fotografiile de nunta pana in momentul in care parasesc peisajul nuntii si isi iau la revedere de la invitati in aplauzele audientei.

Pentru ca finalul nuntii sa fie memorabil, noi va recomandam cateva scenarii posibile pentru iesirea din scena a mirilor.

Dupa cum este firesc, iesirea din scena trebuie anuntata de cineva, iar acest lucru se poate face recurgand la urmatoarele variante: fie cavalerul de onoare tine un ultim discurs pentru a aminti invitatilor ca petrecerea  a luat sfarsit, fie DJ-ul urca pe scena pentru a anunta ultimul dans inainte de lasarea cortinei.

Dupa acest ultim dans, invitatii pot fi ghidati de catre organizatori sa se aseze in doua randuri si sa ridice bratele deasupra mirilor pentru a le facilita iesirea din peisaj. Culoarul spre masina, trasura sau barca poate fi presarat cu flori, iar pentru nuntile formale covorul rosu este o idee usor de pus in aplicare.

Si pentru ca iesirea din scena sa fie de nota zece, mirii pot sa renunte la masina daca nunta este la malul apei si sa inlocuiasca vehiculul pe patru roti cu o barca sau cu un vapor.

Alte idei spectaculoase includ: mirii parasesc scena sub umbrela, invitatii aprind artificii pentru a marca acest moment unic sau cuplul proaspat casatorit se pierde in ceata cu ajutorul efectelor speciale create de gheata carbonica. Si pentru ca fiecare moment al nuntii este important, aceste clipe de la sfarsitul petrecerii pot fi redate pe fotografii magnetice.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest