13 greseli pe care le fac miresele cand isi aleg florile de nunta

13 greseli pe care le fac miresele cand isi aleg florile de nunta
13 greseli pe care le fac miresele cand isi aleg florile de nunta 13 greseli pe care le fac miresele cand isi aleg florile de nunta 13 greseli pe care le fac miresele cand isi aleg florile de nunta 13 greseli pe care le fac miresele cand isi aleg florile de nunta 13 greseli pe care le fac miresele cand isi aleg florile de nunta 13 greseli pe care le fac miresele cand isi aleg florile de nunta 13 greseli pe care le fac miresele cand isi aleg florile de nunta 13 greseli pe care le fac miresele cand isi aleg florile de nunta 13 greseli pe care le fac miresele cand isi aleg florile de nunta

Florile pe care le alegi pentru ziua nuntii tale te ajuta sa evidentiezi tema si stilul evenimentului. De aceea, este important sa eviti aceste 13 greseli pe care le fac miresele atunci cand aleg florile pentru ziua lor cea mare.

Alegi flori, care sunt in afara sezonului
Cea mai mare greseala este de a alege flori, care sunt in afara sezonului. Nu-ti fie teama sa impartasesti bugetul de nunta cu florarul. Fii deschisa la sugestiile profesionale si la alternativele oferite.

Rezervi un florar prea tarziu
Daca astepti pana in ultimul moment sa rezervi un floral, in perioada sezonului de varf, iesi in pierdere la pret. Cand un florar are multi clienti, acesta nu mai este dornic sa negocieze prea mult pretul. In plus, nu vei beneficia de sfaturile lui legate de design, in caz ca ai nevoie nu doar de buchetul miresei, ci si de flori pentru tort, decor ceremonie etc.

Te bazezi prea mult pe Pinterest
Pentru o receptie speciala unde sa iasa in evidenta personalitatea ta, nu trebuie sa te inspiri numai de pe retelele de socializare. In acest mod, receptia nu va fi extra speciala, asa cum ti-ai dorit sa iasa.

Nu iei in consideratie bugetul
Chiar daca esti o iubitoare de flori, acest lucru nu inseamna ca trebuie sa aloci florilor o suma peste limita stabilita anterior cu mirele. S-ar putea sa nu iti mai ajunga banii de alte lucruri importante.

Mergi la intalnirea cu florarul cu mainile goale
Degeaba soliciti consultanta de la florar daca nu ii dai indicii despre culorile de la nunta si nu ii oferi cateva imagini cu viziunea ta despre nunta. Acesta iti poate recomanda flori de sezon, dar mai intai trebuie sa stie ce buget ai, care sunt florile tale preferate, ce culori preferi etc.

Nu ceri o macheta cu aranjamentele florale
Asa cum nu astepti pana in ziua nuntii sa imbraci rochia de mireasa, tot la fel nu trebuie sa lasi aranjamentele florale pe ultima suta de metri si sa te interesezi din timp cum arata.

Alegi culori nerealiste
Ti s-a pus pata ca vrei orhidee albastre, insa pentru a le obtine trebuie sa platesti o gramada de bani. Asa cum hortensiile rosii nu sunt naturale, ci se foloseste un spray pentru a obtine culoarea dorita, la fel orhideele albastre nu vor arata natural. Mai intai afla in ce nuante sunt florile pe care le vrei, iar apoi comanda ceea ce vrei.

Preferi volumul in locul calitatii
Nu trebuie sa decorezi mesele de la nunta cu prea multa verdeata sau flori din ostentatie, ci sa iei in consideratie partea estetica. Numai asa decorul va fi unul placut.

Lipsesc de pe lista florile de care ai nevoie
Lista trebuie sa contina toate florile pe care le vei folosi la nunta, incepand cu florile din buchetele miresei si al domnisoarelor de onoare si terminand cu cocardele invitatilor.

Nu pui intrebarile potrivite
Ca sa primesti raspunsurile dorite, trebuie sa pui florarului intrebari clare, la obiect. De exemplu, atunci cand angajezi un florar, mai intai trebuie sa stii daca are experienta in aranjamentele florale pentru nunta.

Alegi flori prea mari pentru decorul meselor
Daca folosesti la centrul mesei vaze inalte cu flori mari, invitatii nu isi vor vedea interlocutorii din fata din cauza florilor.

Nu te-ai gandit ca florile de nunta pot fi refolosite
Daca tot ai dat banii pe ele, gandeste-te la cateva alternative de pastrarea florilor de nunta.

Sari peste serviciile oferite de profesionisti
Daca lasi in sarcina prietenilor aranjarea florilor, acestia nu au calificarea necesara pentru a transforma decorul floral intr-unul care sa relateze povestea ta de dragoste.

Sursa: www.shefinds.com

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest