Greseli majore pe care domnisoarele de onoare le fac mereu

Greseli majore pe care domnisoarele de onoare le fac mereu
Greseli majore pe care domnisoarele de onoare le fac mereu Greseli majore pe care domnisoarele de onoare le fac mereu Greseli majore pe care domnisoarele de onoare le fac mereu Greseli majore pe care domnisoarele de onoare le fac mereu Greseli majore pe care domnisoarele de onoare le fac mereu Greseli majore pe care domnisoarele de onoare le fac mereu Greseli majore pe care domnisoarele de onoare le fac mereu Greseli majore pe care domnisoarele de onoare le fac mereu Greseli majore pe care domnisoarele de onoare le fac mereu

Din momentul in care ai acceptat rolul de domnisoara onoare la nunta celei mai bune prietene, vei avea mai multe responsabilitati, dar si tendinta de a esua sa iti duci la bun sfarsit misiunea cu succes. Afla mai multe despre cele mai frecvente greseli majore pe care le fac domnisoarele de onoare la receptie si vei deveni cu siguranta vedeta petrecerii.

Probabil ca ai fost foarte entuziasmata cand viitoarea mireasa te-a intrebat daca vrei sa fii domnisoara ei de onoare, dar imediat cum trece acel moment euforic resimtit si de actritele nominalizate la Oscar, incepi sa te intrebi ce rol ai tu in cadrul nuntii si cum o poti ajuta pe prietena sa gestioneze situatiile stresante pe care le implica pregatirea nuntii.

Parcurge lista de greseli majore pe care domnisoarele de onoare le fac mereu ca sa te pui in garda si invata din experienta altor invitate de seama care au esuat in misiunea lor. Dar nu uita sa o intrebi pe mireasa ce anume doreste de la tine si cum vrei sa o ajuti pentru ca totul sa decurga perfect.

Cunoscand obiceiurile locale, programul de nunta, respectiv ziua in care se organizeaza petrecerea burlacitelor, vei putea sa iti gestionezi timpul mai usor si sa iti cauti vestimentatia potrivita in intervalul stabilit.

Poate ca dupa nunta prietenei tale vei contabiliza cateva greseli facute de tine insati sau poate ca te vei felicita pentru felul in care te-ai descurcat, iar laudele primite din partea miresei vor tine pentru tine loc de premiul Oscar.

Pagina 1/11

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest